Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionell kompakt systemkamera omdefinierad

Professional Mirrorless Redefined​

Canon Inc. tillkännager utvecklingen av EOS R5. En professionell kompakt flaggskeppssystemkamera i fullformat ger fotografer och filmskapare en mängd banbrytande nya funktioner.

Registrera ditt intresse för EOS R-systemet

Var först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R5 och de nya RF-objektiven, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu

En ny tidsålder för bildkvalitet

Nya standarder för högupplösta stillbilder och fenomenal 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildkvaliteten till en helt ny nivå för stillbilder och filmer, med en blixtrande elektronisk slutare på 20 b/s eller en mekanisk på 12 b/s. EOS R5 är framtagen, finjusterad och bygger på det revolutionerande EOS R-systemet.​

A new era in image quality

Bli en filmskapare

Efterfrågan på högupplösta, högkvalitativa filmsekvenser med biokänsla växer inom alla områden. EOS R5 är svaret på detta – med 8k-film i ett större antal scenarier än tidigare. Upptäck nya spännande möjligheter för kreativ fotografering och utforska nya dynamiska sätta att berätta din story.

Be the filmmaker

Nya standarder kring stabilitet

För första gången på en Canon-kamera erbjuds inbyggd bildstabilisering som fungerar tillsammans med Canons RF-objektiv med IS för att ge ultimata, superskarpa bilder och filmer utan kameraskakningar. Filma eller fotografera utan stativ i trygg förvissning om att du alltid får det jämnaste och skarpaste resultatet.

New standards in stability

Snabba kommunikationsmöjligheter

Fotografera och överför bilder och video var du än är tack vare inbyggt Wi-Fi som kan länkas till Canons nya tjänst image.canon. EOS R5 är kompatibel med automatisk bildöverföring, vilket gör att du kan fotografera och redigera var du än är eller automatiskt hämta till din hemdator.

Cloud connected. And then some

Mångsidig och anpassningsbar

P​restanda som spelar roll. Dubbla kortplatser innebär mycket längre fotograferingstid. Och eftersom EOS R5 är en del av den fantastiska EOS R-serien, med enastående RF-fäste som ger ultimat kvalitet och anpassningsbarhet, är den även kompatibel med Canons fantastiska EF-objektiv, tack vare valet av RF-EF-adaptrar för smidig integrering.

Versatile and adaptable

Registrera dig för att anmäla ditt intresse och få mer info om Canons banbrytande nya kompakta systemkamera i fullformat.

Registrera dig nu

Du kanske även är intresserad av …

Registrera din produkt

Berätta om dig själv och registrera dig för Canons nyhetsbrev You Connect – fullspäckat med inspiration, nyheter och råd.

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS-support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services