Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professionell kompakt systemkamera omdefinierad

Professional Mirrorless Redefined​

Canon Inc. tillkännager utvecklingen av EOS R5. En professionell kompakt flaggskeppssystemkamera i fullformat ger fotografer och filmskapare en mängd banbrytande nya funktioner.

Registrera ditt intresse för EOS R-systemet

Var först med att få de senaste uppdateringarna om EOS R5 och de nya RF-objektiven, erbjudanden från Canon, tips och lektioner, de senaste nyheterna samt inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i formuläret

En ny tidsålder för bildkvalitet

Nya standarder för högupplösta stillbilder och fenomenal 8K-videokvalitet. EOS R5 tar bildkvaliteten till en helt ny nivå för stillbilder och filmer, med en blixtrande elektronisk slutare på 20 b/s eller en mekanisk på 12 b/s. EOS R5 är framtagen, finjusterad och bygger på det revolutionerande EOS R-systemet.​

A new era in image quality

Bli en filmskapare

Hänge ditt bästa arbete åt fantastisk 8K-video och nya spännande möjligheter för kreativ fotografering. EOS R5 erbjuder inbyggd RAW-inspelning i 8K med fullständig sensorbredd i upp till 29,97 b/s och 4K i upp till 119,88 b/s*, i antingen 4:2:2 10-bitars Canon Log eller 4:2:2 10-bitars HDR PQ. På så sätt kan du utöka ditt filmskapande och utforska nya dynamiska sätt att berätta din historia.

*Extern inspelning är endast tillgänglig upp till 4K i 59,94 b/s.

Be the filmmaker

Mer än ett ansiktsvärde

Nu hamnar allt i fokus. Med avancerad spårnings-AF för djurmotiv kan EOS R5 identifiera hundar, katter och fåglar via motivets kropp, ansikte eller öga.

More than face value

Nya standarder kring stabilitet

För första gången på en Canon-kamera erbjuds inbyggd bildstabilisering med sensorrörelser och fem axlar som fungerar tillsammans med Canons RF-objektiv, för att ge optisk och inbyggd bildstabilisering och skapa ultimata, superskarpa bilder och filmer utan kameraskakningar.

New standards in stability

Snabba kommunikationsmöjligheter

Fotografera och överför bilder och video var du än är tack vare inbyggt Wi-Fi som kan länkas till Canons nya tjänst image.canon. EOS R5 är kompatibel med automatisk bildöverföring, vilket gör att du kan fotografera och redigera var du än är eller automatiskt hämta till din hemdator.

Cloud connected. And then some

Mångsidig och anpassningsbar

Prestanda som spelar roll. Den kraftfulla kombinationen av CFexpress- och SD UHS-II-kortplatserna gör att du kan fotografera mer under längre tid. Och eftersom EOS R5 är en del av den fantastiska EOS R-serien, med enastående RF-fäste som ger ultimat kvalitet och anpassningsbarhet, är den även kompatibel med Canons fantastiska EF-objektiv, tack vare valet av RF-EF-adaptrar för smidig integrering.

Versatile and adaptable

Du kanske även är intresserad av …

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS-support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad reparationstjänst samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services