Canon LEGRIA HF S10

LEGRIA HF S10

LEGRIA HF S10 är en HD-videokamera med såväl professionell bildhantering som dubbla flashminnen. Avancerade kontroller gör det möjligt att spela in otroligt skarpa och detaljrika HD-filmer.

Fördelar

  • 8,0 megapixels Canon HD-kamerasystem
  • 32 GB dubbelt flashminne
  • Instant AF och Super Range optisk bildstabilisator
  • Manuella kontrollinställningar
  • Video Snapshot, Ansiktsigenkänning, Pre REC
  • x.v.Colour och 25p
  • 8 megapixels foton
  • Enastående ljud
  • Avancerat minitillbehörsfäste
  • Redigeringsprogramvara

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LEGRIA HF S10

Canons HD-kamerasystem


Spela in fantastiska videofilmer med Canons HD-kamerasystem. I LEGRIA HF S10 används en unik kombination av en 8,0 megapixels Full HD CMOS-sensor, Canons HD-videoobjektiv med 10x optisk zoom (58 mm filterdiameter) och en DIGIC DV III-processor.

Dubbelt flashminne


32 GB dubbelt flashminne ger dig stor intern kapacitet, tillräckligt för mer än 12 timmar med HD-videofilmning. Dessutom kan du använda utbytbara SDHC-minneskort för att utöka inspelningskapaciteten ytterligare.

Intelligent inspelning


Med Canons unika Instant AF-system får du snabbt exakt fokus. Super Range OIS motverkar skakningsoskärpa, alltifrån långsamma till snabba rörelser.

Kreativ manuell kontroll


Med den programmerbara knappen kan du aktivera en av fem inställningar som tilldelats till den manuella inställningsratten, inklusive fokus, exponering och ljudnivå. Ytterligare en avancerad kontroll är inställningar av AGC-gränser (Auto Gain Control). Detta är en funktion som vanligtvis endast finns på proffsvideokameror. Du använder den för att förstärka eller begränsa svarstider vid inspelning i dåliga ljusförhållanden – zebramönster, färgskärpa och färgfälts-/testtonsutdata.

Spela in fantastiska videofilmer på ett enkelt sätt


Med funktionen för Video Snapshot kan du spela in videoklipp på fyra sekunder, vilket är perfekt om du vill sätta ihop en spellista senare. Du kan spela upp videoklippsmontaget med ett eget valt ljudspår. Med ansiktsigenkänningstekniken optimeras inställningarna för att få perfekta bilder när du filmar människor. Det går att upptäcka upp till 35 ansikten i en bild. Funktionen Pre REC används för att spela in tre sekunder av händelsen innan du trycker på inspelningsknappen så att du inte missar något i samband med en inspelning.

Färgalternativ


I DIGIC DV III finns stöd för x.v.Color. Detta ger dig djupare och rikare nyanser när du spelar upp videofilmerna på en kompatibel HD-tv. 25p hemmabio-läget är anpassat för traditionella filmer, men det ger dig också bättre resultat i svagt ljus.

Stillbildsfotografering


Ett särskilt fotoläge finns för att du ska kunna ta stillbilder med hög upplösning, upp till 8 megapixels. I läget Dual Shot kan du ta stillbilder på 6 megapixels samtidigt som du gör en videoinspelning. Om du använder funktionen Photo Burst kan du ta 25 stillbilder på en sekund.

Enastående ljudfunktioner


Om du ansluter en mikrofon till mikrofonkontakten och ett par hörlurar till hörlurskontakten kan du spela in och kontrollera inspelningsljudet. Med de manuella ljudkontrollerna får du fler alternativ.

Flexibilitet


Du kan ansluta en antal tillbehör till det avancerade minitillbehörsfästet, till exempel en mikrofon och videobelysning.

Programvara


Om du vill underlätta redigering och ha möjlighet att dela med dig av dina videofilmer ska du använda det medföljande PIXELA™-programmet. Det är enkelt att bränna DVD-skivor om du använder Canons DVD-brännare DW-100 (säljs separat).

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LEGRIA HF S10, dess funktioner och vad den kan göra.