eos-m50-kit-lifestyle-001

Programvaran Canon EOS Webcam Utility

Våra förstklassiga videopaket och programvaran Canon EOS Webcam Utility ger dig allt du behöver för obegränsade videomöten, -samtal och -konferenser. Lär dig mer om Canons webbkameraprogramvara.

Håll dig ansluten

Videosamtal och livestreaming blev just ännu bättre. Genom att förvandla din Canon-kamera till en webbkamera kan du uppleva professionell bildkvalitet under videokonferenser. Delta i möten med dina kollegor, prata med släkt och vänner och håll kontakten, även när du reser. Hämta programvaran EOS Webcam Utility för att börja.

Kom igång

Fyll i formuläret för att hämta programvaran Canon EOS Webcam Utility för Windows och Mac.

Hämta för Windows

Hämta för Mac

Tips från Canon: använda programvaran EOS Webcam Utility

  • Om programvaran EOS Webcam Utility Beta redan är installerad på datorn avinstallerar du betaversionen innan du installerar programvaran EOS Webcam Utility på datorn.
  • Kameran fungerar endast med ett program på datorn åt gången. Stäng alla andra program på datorn som kan tänkas vara anslutna till kameran om det program för videokonferenser eller streaming som du försöker använda inte kan ta emot videomatningen från kameran.
  • När programvaran EOS Webcam Utility används med Messenger i webbläsaren Firefox visas inte EOS Webcam Utility som en funktion på din enhet. Vi rekommenderar att du använder datorversionen av Messenger eller använder en annan webbläsare.
  • Vi kan inte garantera kompatibiliteten för EOS Webcam Utility med alla program för videokonferenser eller streaming på marknaden. Om du upplever problem rekommenderar vi att du använder ett alternativt program för videokonferenser eller streaming eller en annan webbläsare.

Kompatibla produkter

Upptäck vårt sortiment av förstklassiga EOS- och PowerShot-kameror. Alla de här modellerna är kompatibla med programvaran Canon EOS Webcam Utility.


Streaming med Canon

Ta reda på hur du uppgraderar din webbkamera för livestreaming och videokonferenser med vår stegvisa guide.

Läs mer

Behöver du hjälp?

EOS Webcam Utility fungerar med ett sortiment av utvalda EOS- och PowerShot-kameror, men för att göra det enklare har vi tagit fram en köpguide så att du kan hitta den rätta Canon-kameran för dig.

Köpguide

Läs mer

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
UTVALD PRODUKT

Canon PowerShot G7 X Mark III

Perfekt för vloggare, livestreamare, videokonferenser och bloggare. En ansluten kamera som spelar in fantastisk video och bilder som dina följare kommer att älska.

KÖP NU

Visa detaljer

G7X MK III Vlogging

Fängslande filmer som publiken älskar

Fånga landskap i 4K-skärpa. Spela in sport i slow motion med höga bildhastigheter på upp till 120 b/s. Anslut en extern mikrofon för kristallklar ljudinspelning för dina resevloggar. Streama live med fantastisk kvalitet när du spelar och uppgradera webbkameran för videokonferenssamtalen på jobbet. Möjligheterna med PowerShot G7 X Mark III är oändliga.

Läs hela artikeln här

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Du kanske även är intresserad av …

Upptäck Canons sortiment av kameror och programvaror som hjälper dig att hålla dig uppkopplad var du än befinner dig i världen.

Windows, Microsoft och Teams är registrerade varumärken som tillhör Microsoft Corporation i USA och/eller i andra länder
Google Chrome™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.
Messenger är ett varumärke som ägs av Facebook
Firefox är ett varumärke som ägs av Mozilla Foundation