Creative Park
alt text goes here

Creative Park-APP

Få snygga handgjorda dekorationer, personliga gratulationskort, pappershantverk och mycket mer – allt utan extra kostnad.

Ladda ned på iOS
Ladda ned på Android

Forma. Skapa. Visa.

Från festdekorationer till vardaglig inredning, från enkla hantverksidéer till 3D-modeller i origamistil – ta det roliga med papper in i ditt dagliga liv med familj och vänner.

Utforska

Oavsett om du letar efter inspiration till festdekorationer, eller bara vill ha lite kul med vikbara pappersmodeller en avkopplande eftermiddag, finns det du söker i Creative Park-appen.

Explore
Try something new

Prova något nytt

Uttråkning är ett minne blott tack vare enkel bläddring, nyligen tillagda kreativa papperskonstdesigner och fräscha hantverksidéer. Håll utkik efter uppdateringar varje säsong och efter särskilda evenemang.

Sätt din personliga prägel

Lägg till en personlig prägel på dina skapelser med redigeringsfunktionen. Anpassa pappersfigurmallar och lägg till foton och text för att göra dem speciella. Spara dina favoriter och återskapa dem utanför hemmet.

Make it your own
Create with ease

Lätt att skapa

Gå direkt från redigering till utskrift utan att lämna appen. Allt du behöver är en kompatibel Canon-bläckstråleskrivare och Creative Park-appen. Fyll bara i den enkla registreringen* så kan du skapa dina alldeles egna projekt när och var du vill.

Skapa ett Canon-ID

Creative Park-appen, kompatibilitet

Mer information om Canons bläckstråleskrivarmodeller som stöds finns på den här webbsidan: https://ij.start.canon/cpapp-model

Den här appen är tillgänglig för iOS- och Android-enheter och är kompatibel med operativsystemen iOS 12.0/Android OS 5.0 eller senare.

Språk
Tillgänglig på engelska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, svenska och turkiska.

*Creative Park är en kostnadsfri innehållstjänst tillgänglig exklusivt för ägare av Canon-skrivare. Skapa eller logga in på ditt Canon ID-konto, registrera din Canon-skrivare och hämta Creative Park-appen om du vill använda redigerings- och utskriftsfunktionerna.

Skapa ett Canon-ID

Canon-ID är ditt personliga konto som används för åtkomst till Canons tjänster och appar samt för registrering av alla dina Canon-produkter. Få åtkomst till utskriftsbelöningar, Canon-butiken och innehåll som är exklusivt för Canon ID.

Skapa ett Canon-ID

Relaterade artiklar

Smarta utskriftstips, roliga konst- och hantverksprojekt och smarta sätt att få ut mesta möjliga av dina favoritbilder.

Se alla artiklar

Du kanske även är intresserad av