Easy-PhotoPrint Editor App

EASY-PHOTOPRINT EDITOR-APPEN

Redigera dina bilder, skapa kollage, kort och andra anpassade gåvor med den här lättanvända kostnadsfria fotoredigeringsappen.

Kostnadsfri fotoredigeringsapp för PIXMA- och MAXIFY-skrivare

Canons app Easy-PhotoPrint Editor är ett enkelt sätt att förvandla dina favoritbilder till snygga utskrifter eller unika presenter på ett kreativt och personligt sätt – den gör det inte bara enkelt att skriva ut, utan även roligt!
 • Intuitiv användning för enkel utskrift

  Välj bilder och dokument direkt från enheten eller från image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram och OneDrive, redigera, dekorera och skriv ut.

 • Massor av färdiga mallar

  Välj bland många praktiska mallar och använd en kostnadsfri layoutredigerare för att skapa fotolayouter, kort, kollage, kalendrar, skivetiketter, foto-ID, visitkort, klistermärken eller affischer.

 • Redigera och anpassa dina bilder

  Redigera dina bilder, beskär, ändra bakgrund, lägg till text eller ram och använd de kreativa ”stämplarna” som pilar, pratbubblor, djur, siffror och symboler för att skapa den utskrift du vill ha.

 • Skapa kollage

  Samla dina minnen i en unik klippbok som du kan bläddra i själv eller ge bort i present. Välj designer för utskrivbara omslagspapper och anpassa dem för ett skräddarsytt resultat.

 • Företagsadministration och personlig administration

  Skapa affischer och anpassa dem så att de passar din verksamhet. Skriv ut foton till ID-kort, designa egna visitkort eller skapa en kalender och skriv ut skivetiketter.

Tillgänglig på iOS och Android

Hämta Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen

Tillgänglig för Mac och Windows

Hämta datorversionen av Canon Easy-PhotoPrint Editor

Kompatibilitet

Mer information om skrivare som stöds finns på följande webbplats.

Relaterade artiklar

Du kanske även är intresserad av …