Canons fotopapper

Hitta rätt papper till bläckstråleskrivaren från Canon, oavsett om det gäller professionella utskrifter som ska ställas ut eller kreativa projekt som håller barnen sysselsatta.
En vy ovanifrån av en skrivare och en kamera på ett skrivbord omgivna av bilder i olika format som ligger utspridda över skrivbordet.

Hitta fotopapper från Canon som passar dina behov

Vårt papperssortiment är kompatibelt med våra PIXMA-, PIXMA PRO-serier, MAXIFY-skrivare och vår imagePROGRAF PRO-serie.* Vi har högklassigt glättat, halvglättat och matt fotopapper samt fotopapper med lyster i formaten A2, A3+, A3, A4 och vykort.*

Konst

Dessa förstklassiga papper ger dig resultat av gallerikvalitet varje gång och har utformats med tanke på proffs och entusiaster.
Flera bilder i stort format hänger på en mörk vägg.

Skriv ut din konst

Det är enkelt att ha rätt papper för att matcha dina kreativa ambitioner, med blanka och matta ytor eller ytor med lyster.

 • KONSTPAPPER

  Premium Fine Art Rough

  Ett premium fine art rough-papper för att uttrycka bildens djup och lägga till ett tredimensionellt inslag.

 • LÄTT

  Pro Luster LU-101

  Få livfulla färger och högkvalitativ, svartvit fotoutskrift med Photo Paper Pro Luster, ett professionellt fotopapper med lätt vikt och en fotolabbskänsla som du kan åstadkomma hemma.

 • FÄRGBESTÄNDIGT

  Pro Platinum PT-101

  Ett fotopapper med professionell studiofinish som ger utskrifter med högsta kvalitet och stor färgbeständighet. Det här glättade och kraftiga papperet har stor kapacitet för färgåtergivning och ger fotografen spelrum för sin kreativitet.

 • KONSTREPRODUKTIONER

  Pro Premium Matte

  Det här släta papperet med varma vita toner är perfekt för konstreproduktioner och foton i både svartvitt och färg, och för vackert uttryckta utskrifter utan reflekterande inslag.

 • KONSTPAPPER

  Premium Fine Art Smooth

  Ett professionellt högkvalitativt konstpapper som ger bilder med överlägsen svärta, exakta färgnyanser i mörka områden och ett brett färgomfång.

 • Gallerikvalitet

  Upptäck konstpapper från tredje part som stöds direkt av skrivarprofiler för att säkerställa att resultaten blir exakta och naturtrogna.

  ICC-profiler som används på en datorskärm.

  ICC-profiler

  Installera ytterligare ICC-profiler för att utöka utbudet av fotopapper som stöds av din professionella Canon-fotoskrivare och ge dina färdiga bilder en professionell finish.

  Fotoutskrifter hemma

  Upptäck den fulla potentialen hos din skrivare och få snabba fotoutskrifter av fotolabbskvalitet hemma.
  En Canon-skrivare som skriver ut en färgstark bild, andra bilder ligger utspridda på bordet framför den.

  Skriv ut dina minnen

  Välj glättat, halvglättat eller matt papper efter vad som passar dina färgglada semester- och familjebilder.

 • MJUK YTA

  Plus Semi-gloss SG-201

  Papper med satinliknande yta och en ytstruktur som äkta fotopapper. Ett högkvalitativt papper som ger klara foton med reducerad glans för en mjukare yta.

 • MINNEN AV HÖG KVALITET

  Glättat papper för vardagsbruk

  Det här papperet är perfekt för vardagsutskrifter med fotolabbskvalitet och för utskrift av semesterbilder med blank yta hemma.

 • KREATIVT OCH PAPPERSPYSSEL

  Matt fotopapper MP-101

  Matte Photo Paper ger högkvalitativa foton, grafik och text med matt yta. Passar även för mer kreativa ändamål som gratulationskort, skyltning och pappershantverk.

 • DIGITALA FOTON OCH OMTRYCK

  Plus Glossy II PP-201

  Det perfekta fotopappret för utskrifter med enastående kvalitet och en glättad yta. Det ger en perfekt finish för digitala foton och alla dina omtryck.

 • Kreativa projekt

  Canons kreativa papper tar din kreativitet till helt nya nivåer.
  En Canon-skrivare skriver ut en bild av en familj. Andra bilder och utskrifter ligger utspridda på bordet med en telefonskärm som visar den utskrivna bilden och händer som arbetar med en banderoll med bokstäver i färg som bildar ordet ”happy”.

  Skriv ut roliga aktiviteter

  Välj bland fotomagneter, t-shirttryck och papper för företagspresentationer till matt papper som är perfekt till gratulationskort, kalendrar och 3D-papperspyssel.

 • FOTOLAGRING

  Photo Cube

  Förvaringslåda som är perfekt för förvaring av dina bästa fyrkantiga bilder.

 • MAGNETISKT PAPPER

  Magnetiskt fotopapper

  Smycka din bläckstråleskrivare på hemmakontoret med Canons Magnetic Photo Paper MG-101 och gör din egna kreativa, interaktiva fotovisning.

 • KREATIVT OCH PAPPERSPYSSEL

  Matt fotopapper MP-101

  Matte Photo Paper ger högkvalitativa foton, grafik och text med matt yta. Passar även för mer kreativa ändamål som gratulationskort, skyltning och pappershantverk.

 • KREATIVT OCH PAPPERSPYSSEL

  Canons dubbelsidiga, matta papper MP-101D

  Göra dina idéer till verklighet med detta mångsidiga media. Det passar perfekt för hobbyutövare och hantverkare och är det perfekta valet för dina egna gratulationskort, klippbokstillägg eller pysselprojekt från Creative Park.

 • PRESENTATIONER AV HÖG KVALITET

  High Resolution Paper

  Det här bestrukna papperet är framtaget för att ge klara färger och skarpa, livfulla bilder. Det är perfekt för utskrift av högkvalitativa dokument, kalkylblad och presentationer med bilder och grafik.

 • En pappersförpackning för bläckpatroner i annat format och färg som står på en hylla.

  PIXMA-bläckpatroner

  Skapa imponerande, hållbara fotoutskrifter från din PIXMA-skrivare med äkta Canon-bläck.

  Relaterade artiklar

 • SKRIV UT

  Utskrifter: vilket papper använder proffsen?

  Om du förbereder dig för en utställning eller gör en bok i begränsad upplaga är utskriftskvaliteten viktig. Landskapsfotografen Antonio Gaudencio berättar om sina val.

 • UTSKRIFTSTIPS

  Vanliga frågor om skrivare, bläck och papper

  Canon-experten Suhaib Hussain svarar på vanliga frågor om skrivarteknik, bläck och papper.

 • KREATIV UTSKRIFT

  Skriv ut listor, planer och mål

  Låt kreativiteten flöda med en Canon PIXMA-skrivare och håll ordning och reda året runt.

 • ARTICLE

  How to pick the right paper for your fine art prints

  Want exhibition-level fine art prints but not sure which paper to choose? A Canon Ambassador and two experts share their advice.