Canon Camera

PROGRAMVARA

CANON EOS UTILITY

Fjärrstyr din EOS-kamera och överför enkelt dina filer med Canons kostnadsfria programvara för PC och Mac.

CANON EOS UTILITY

Programvara för kostnadsfri filöverföring och fjärrstyrd fotografering för EOS-kameror

Överför bilder och filmer till din PC eller Mac eller fjärrstyr kameran för direktkopplad bildtagning. Använd en USB-kabel eller Wi-Fi-anslutning* för trådlös bildöverföring och fjärrstyrning.
 • Hantera din fotografering

  Använd kameran som vanligt och när den är ansluten till EOS Utility överförs tagna bilder automatiskt till datorn, kamerans minneskort eller båda. Låt kunden välja sina favoriter direkt under fotograferingen.

 • Fjärrstyr din kamera

  Skapa perfekt komposition med förhandsvisning i realtid med hjälp av hjälplinjer och kompositionsverktyg. Styr kameran från en dator med direktkopplad eller trådlös* fotografering som passar perfekt för stillebensbilder i en studio eller sportevent. Med EOS Utility kan du även aktivera funktionen intervalltimer för timelapsefilmer.

 • Organisera dina överförda filer

  Överförda bilder kan automatiskt döpas om och lagras i mappar baserat på fotograferingsdatum, -tid och andra inställningar som hjälper dig att organisera dem. Du kan dessutom lägga till eller ändra metadata och copyright för dina bilder.

 • Lägg till anpassade bildstilar och anslut till DPP

  Registrera de hämtade bildstilarna på din EOS-kamera, skapa egna filmsimuleringar och färgprofiler. EOS Utility integreras enkelt med Digital Photo Professional för ett smidigt arbetsflöde.

 • Uppdatera kamerainställningar och firmware

  Gör det enkelt att konfigurera kameran med EOS Utility. Uppdatera kamerainställningar, bland annat nätverks- och ftp-inställningar, synkronisera tid och datum med din dator och installera firmwareuppdateringar i kameran och objektiven.

 • Överför bilder och filmer från kameran

  Använd EOS Utility för att överföra bilder och filmer från en kamera till din PC eller Mac. Välj specifika bilder, alla bilder eller bara de som du ännu inte har överfört.

Tillgänglig för Mac och Windows

Hämta programvaran Canon EOS Utility

Relaterade artiklar

Du kanske även är intresserad av …