Canon Camera

CANON-APPAR FÖR KAMERA OCH SKRIVARE

CANON
CAMERA CONNECT-APPEN

Anslut kameran till din smartphone via Wi-Fi eller Bluetooth och utnyttja dess verkliga potential.

CANON
CAMERA CONNECT-APPEN

Få ut mer av kameran med Canon Camera Connect-appen

Anslut och styr kameran på kreativa och dynamiska sätt via en kompatibel smartphone eller surfplatta och håll dig uppdaterad och hämta1 de senaste firmwareversionerna – allt från en enda oumbärlig Canon-app.

Fördelarna

Anslut din Canon-kamera till din smartphone eller surfplatta och gör mer än någonsin.

 • FJÄRRSTYRD KAMERAKONTROLL

  Finjustera och anpassa

  Komponera smidigt bilden och ändra kamerainställningar och exponeringsvärden via telefonen.

 • HÄMTA

  Hämta och dela på resande fot

  Anslut till din smarta enhet och välj bilder eller filmer som du vill överföra från kameran. Dela sedan via sociala medier eller e-post till kunder, utan kablar och utan krångel.

 • FIRMWARE

  Ligg steget före med firmwareuppdateringar1

  Se till att kameran och objektiven fungerar perfekt med de senaste firmwareversionerna som ofta låser upp nya funktioner. Uppdatera firmware via din smartphone när du är på resande fot eller med fjärrstyrning utan en dator.

 • BLUETOOTH-FJÄRRKONTROLL

  Fotografera och spela in med fjärrstyrning

  Håll dig utanför bilden och utlös kameran med fjärrstyrning via den lättanvända Bluetooth-fjärrkontrollen.

 • PLATSINFORMATION

  Geotagga dina bilder

  Om din kamera inte har inbyggd GPS kan du använda telefonens platsdata och lägga till platsinformation i dina bilder för smart hantering av katalogvisning och bildtexter senare.

 • GRANSKA OCH TAGGA

  Kontrollera dina bilder var du än är

  Anslut till din kamera medan den ligger i väskan och granska bilder via telefonen. Tagga de bästa bilderna via telefonen eller ta bort dem som inte håller måttet, så går hämtning och redigering snabbare när du kommer hem.

Ta en ordentlig titt, fördelarna är verkliga

Canon Camera

FJÄRRSTYRD KAMERAKONTROLL

Fotografera och spela in med fjärrstyrning

För skygga djur, landskap med lång exponering, en fräck selfie eller till och med vloggar ger fjärrstyrningen nya kreativa alternativ för dina bilder och filmer. Titta på Live View på din enhet och iaktta på avstånd samtidigt som du kan justera många av kamerainställningarna. Eller fjärrstyr blixtar i studiomiljöer med hjälp av ST-E10 Speedlite-sändaren. För ännu längre exponeringar med läget Bulb (B) kan du undvika kameravibrationer genom att använda avtryckaren i appen istället.

HÄMTA

Hämta, betygsätt och dela

Anslut din smarta enhet och välj bilder eller överför alla bilder automatiskt till den. Du kan välja att öppna bilder i andra Canon-appar, till exempel Digital Photo Professional Express för redigering eller appen Canon Print för utskrift. Det är även enkelt att överföra filmer från kameran, utan kablar och utan krångel, för att effektivisera arbetsflödet. Storleken på filmerna ändras för enklare delning när du är på resande fot. När den är parkopplad med din smartphone kan du kontrollera bilderna i kameran på smartphonens skärm bara genom att använda smartphonen – även om kameran är avstängd. Bilder kan överföras till din smartphone i ursprunglig storlek eller ändrad storlek, så att du kan dela dem direkt till dina sociala medier.

Canon Camera
Canon Camera

GEOTAGGA

Korrekt platsinformation

Genom att ansluta din smartphone till Canon Camera Connect-appen låser du upp telefonens GPS-funktion så att du kan kartlägga och registrera din resa var du än befinner dig, även om din Canon-kamera inte har den funktionen. Du kan till och med ställa in kamerans klocka när du reser till olika tidszoner!

UPPDATERINGAR AV INBYGGD PROGRAMVARA

Håll din kamera uppdaterad

Se till att du har den senaste firmware till kameran och objektiven genom att få aviseringar om nya uppdateringar direkt i appen. Hämta och installera den nya firmware till kameran via telefonen utan att behöva en dator eller ta bort kort. Det här säkerställer att kameran är uppdaterad med senaste firmware var du än befinner dig, med tryggheten att du har alla de senaste funktionerna.1

Canon Camera

Hämta Canon Camera Connect-appen

Camera Connect-appen kan hämtas utan kostnad från din enhet. Besök bara App Store eller Google Play och sök efter ”Canon Camera Connect”. Se fullständig kompatibilitet på den relevanta appsidan.

Kompatibilitetsinformation

1 Via Canon Camera Connect-appen kan användare uppdatera firmware på sina Canon-kameror. Den här funktionen fungerar bara för firmwareuppdateringar för EOS R3, PowerShot Zoom och produkter som lanseras från 2022 och framåt.

Relaterade artiklar