CANON-APPAR FÖR KAMERA OCH SKRIVARE

CANON
CAMERA CONNECT v3

Anslut din Canon-kamera till din smartphone eller surfplatta och gör mer än någonsin.

CANON
CAMERA CONNECT v3

Anslut. Kontroll. Skapa.

Anslut och styr kameran från en kompatibel smartphone eller surfplatta med en app som har funktioner och viktig information som förbättrar din kreativa vision.

En app, många fördelar

Från de senaste firmwareversionerna till att hämta bilder, fotografera med fjärrstyrning och mycket mer – gör nya Canon Camera Connect-appen v3 till en del av ditt kreativa arbetsflöde.

De senaste uppdateringarna

 • VISNING AV KAMERASTATUS

  Tryck och välj

  Anpassa appen med en bild och ett smeknamn på kameran och svep åt vänster eller höger för att lägga till mer.

 • OMRÅDE FÖR FUNKTIONSKNAPPAR

  Kontrollera och hämta

  Anslut till din smarta enhet och välj bilder eller filmer som du vill överföra från kameran. Dela sedan enkelt via sociala medier eller e-post till kunder.

 • APPAR OCH FIRMWARE

  Få enkel åtkomst till appar

  Få genvägar till dina favoritappar och se till att kameran och objektiven fungerar perfekt med de senaste firmwareversionerna som ofta låser upp nya funktioner.

Appen som ger dig mer

Titta på en kort video som tydligt förklarar varför Canon Camera Connect är den viktigaste appen för din Canon-kamera.
Canon Camera

Viktiga fördelar

 • KOMPONERA OCH ÄNDRA

  Finjustera och anpassa

  Komponera smidigt bilden och ändra kamerainställningar och exponeringsvärden via telefonen.

 • DELA DIREKT

  Hämta och dela

  Anslut till din smarta enhet och välj bilder eller filmer som du vill överföra från kameran. Dela sedan enkelt via sociala medier eller e-post till kunder.

 • OMEDELBARA UPPDATERINGAR

  Ligg steget före med firmwareuppdateringar

  Se till att kameran och objektiven fungerar perfekt med de senaste firmwareversionerna som ofta låser upp nya funktioner. Uppdatera firmware via din smartphone när du är på resande fot eller med fjärrstyrning utan en dator.

 • BLUETOOTH-FJÄRRKONTROLL

  Fotografera och spela in med fjärrstyrning

  Håll dig utanför bilden och utlös kameran med fjärrstyrning via den lättanvända Bluetooth-fjärrkontrollen.

 • PLATSINFORMATION

  Geotagga dina bilder

  Om din kamera inte har inbyggd GPS kan du använda telefonens platsdata och lägga till platsinformation i dina bilder för smart hantering av katalogvisning och bildtexter senare.

 • GRANSKA OCH TAGGA

  Kontrollera dina bilder var du än är

  Anslut till din kamera medan den ligger i väskan och granska bilder via telefonen. Tagga de bästa bilderna via telefonen eller ta bort dem som inte håller måttet, så går hämtning och redigering snabbare när du kommer hem.

 • Canon Camera

  FJÄRRSTYRD KAMERAKONTROLL

  Fotografera och spela in med fjärrstyrning

  För skygga djur, landskap med lång exponering, en fräck selfie eller till och med vloggar ger fjärrstyrningen nya kreativa alternativ för dina bilder och filmer. Titta på Live View på din enhet och iaktta på avstånd samtidigt som du kan justera många av kamerainställningarna. Eller fjärrstyr blixtar i studiomiljöer med hjälp av ST-E10 Speedlite-sändaren. För ännu längre exponeringar med läget Bulb (B) kan du undvika kameravibrationer genom att använda avtryckaren i appen istället.

  HÄMTA

  Hämta, betygsätt och dela

  Anslut din smarta enhet och välj bilder eller överför alla bilder automatiskt till den. Du kan välja att öppna bilder i andra Canon-appar, till exempel Digital Photo Professional Express för redigering eller appen Canon Print för utskrift. Det är även enkelt att överföra filmer från kameran, utan kablar och utan krångel, för att effektivisera arbetsflödet. Storleken på filmerna ändras för enklare delning när du är på resande fot. När den är parkopplad med din smartphone kan du kontrollera bilderna i kameran på smartphonens skärm bara genom att använda smartphonen – även om kameran är avstängd. Bilder kan överföras till din smartphone i ursprunglig storlek eller ändrad storlek, så att du kan dela dem direkt till dina sociala medier.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GEOTAGGA

  Korrekt platsinformation

  Genom att ansluta din smartphone till Canon Camera Connect-appen låser du upp telefonens GPS-funktion så att du kan kartlägga och registrera din resa var du än befinner dig, även om din Canon-kamera inte har den funktionen. Du kan till och med ställa in kamerans klocka när du reser till olika tidszoner!

  UPPDATERINGAR AV INBYGGD PROGRAMVARA

  Håll din kamera uppdaterad

  Se till att du har den senaste firmware till kameran och objektiven genom att få aviseringar om nya uppdateringar direkt i appen. Hämta och installera den nya firmware till kameran via telefonen utan att behöva en dator eller ta bort kort. Det här säkerställer att kameran är uppdaterad med senaste firmware var du än befinner dig, med tryggheten att du har alla de senaste funktionerna.

  Canon Camera

  Hämta Canon Camera Connect-appen v3

  Camera Connect-appen kan hämtas utan kostnad från din enhet. Besök bara App Store eller Google play och sök efter "Canon Camera Connect".

  Se fullständig kompatibilitet på den relevanta appsidan.

  Kompatibilitetsinformation

  Via Canon Camera Connect-appen kan användare uppdatera firmware på sina Canon-kameror. Den här funktionen fungerar bara för firmwareuppdateringar för EOS R3, PowerShot Zoom och produkter som lanseras från 2022 och framåt.

  Support

  Letar du efter den här programvaran till din Canon-produkt?
  Sök

  Relaterade artiklar