Print app
alt text goes here

Canon

Utskriftsapp

Ta kontroll över din smarta enhet och skriv ut, kopiera och scanna på ett enkelt sätt

Hämta från App Store
Hämta från Google Play

Smidigt och smart

Med hjälp av appen Canon PRINT kan du skriva ut på din skrivare på ett smidigt sätt. Skriv ut, kopiera och scanna från dina smarta enheter, kontrollera status för skrivaren och anslut till molnet* för mer flexibel kontroll.

* Alla funktioner är inte tillgängliga på alla produkter.

Modern och mobil

Appen Canon PRINT kostar inget att hämta och är den perfekta utskriftspartnern. Anslut din smartphone eller surfplatta till skrivaren via Wi-Fi, en inbyggd åtkomstpunkt eller Wi-Fi Direct och börja skriva ut. Dessutom underlättar appen underhållet: du kan kontrollera status och bläcknivåer för skrivaren och utföra underhållsuppgifter från din smarta enhet.

Capture and create

Enkel scanning

Använd appen för att scanna på ett enkelt sätt. Scanna dokument och foton, spara dem i en mängd olika format och skicka dem direkt till din smartphone eller surfplatta. Du kan även skicka dina scannade filer direkt med e-post eller använda PIXMA Cloud Link för att överföra dem till molnet*.

* Funktionerna för att scanna till molnet och e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck.

Simple scanning

Molnanslutning

Gör mer med skrivaren och anslut till molnet oavsett var du befinner dig. Använd PIXMA Cloud Link för att skicka dina scannade filer till – eller skriva ut från – populära molntjänster* som Dropbox, Google Drive och OneDrive. Du kan även skriva ut dina favoritfoton direkt från konton på sociala medier som Facebook och Instagram.

* Funktionerna för att scanna till molnet och e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck.

Cloud connections

Använd din smartphone som scanner

Du kan använda funktionen Smartphone Capture and Copy i appen Canon PRINT för att snabbt och enkelt skapa kopior med hjälp av din smartphonekamera. Du kan skriva ut, spara eller skicka med e-post direkt från telefonen.

Use your smartphone as a scanner

Kompatibilitet för appen Canon PRINT

Du kan använda appen Canon PRINT med de flesta Wi-Fi-skrivare, som de senaste PIXMA-, MAXIFY- och SELPHY-modellerna. Den här appen är tillgänglig för iOS- och Android-enheter och är kompatibel med operativsystemen iOS 11.0–12.0 och Android OS 4.4–9.0.

Språk som stöds: danska, engelska, finska, franska, italienska, nederländska, norska, polska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, tjeckiska, turkiska och tyska.

Kraften i dina smarta enheter

Använd de här Canon-apparna till att förvandla din smarta enhet till ett avancerat utskriftsverktyg