VÄX MED OSS!

Brev från Service Operationschefen, Therese Wallin

Canon Camera

Hej framtida kollega! Jag letar efter dig som idag arbetar i en Servicedesk och känner att du vill ta nästa steg i karriären och utvecklas på ett nytt företag. Eller så arbetar du på en intern IT-avdelning och vill arbeta mer med externa kunder. Det kanske till och med är så att du har ett stort tekniskt intresse som du vill använda i ett professionellt sammanhang. Då kan du vara rätt tjej eller kille för vårt team på Canon!

Här blir du en del av ett team där du kan kombinera egenskaper så som stort engagemang, kundfokus, bra kommunikativ förmåga med tekniskt intresse/kunnande och innovativa mjukvaror. Du blir också en del av en organisation som tror på individens utveckling och att alla ska få växa. Vi tror att rätt tjej/kille för oss gillar att utvecklas och att lära sig nya produkter samtidigt som du ger den bästa möjliga servicen. Ibland installerar du Uniflow Online eller felsöker en skrivare och en annan dag hjälper du en kund att felsöka deras print-lösning och det här gör vi remote!

I den här tjänsten kommer du att få arbeta med många olika människor, både inom Canon och externt. I Servicedeskteamet har du kollegor som är placerade i olika delar av Sverige (Stockholm, Göteborg och Malmö). Hela teamet ses inte fysiskt varje dag men vi ”samarbetar” över Teams för att gemensamt utbyta tips, tricks och smarta lösningar. Du är aldrig ensam om ett problem utan vi tror på styrkan av att jobba tillsammans som grupp. Den du kommer jobba närmst med, utöver mig, är Johannes. Johannes är en kille som bor söder om söder, en teknisk klippa och hindras inte av ”så har vi alltid gjort” tänk. Själv är jag, utöver teknikintresserad, en fembarnsmor med 11 år i bolaget. Jag tränar ofta och är även instruktör. I vårt team finns många års samlad Canon erfarenhet och vi ser fram emot att samarbeta med dig och få nya perspektiv.

Branscherfarenhet är inget krav men vi tror att du har jobbat i sammanhang där företag gör affärer med andra företag. Vi jobbar med små och stora skrivare, digitala tryckpressar, mjukvaror och tillhörande tjänster som vi jobbar med för att skapa ett värde för våra kunder. Lösningar som gör det lättare att jobba på kontoret, hemma eller remote. Det är spännande och roligt!

Är det här jobbet för dig? Hör av dig till oss!

Thérèse Wallin, Service Delivery Operations Manager Canon Svenska