Canon LEGRIA HF R68

LEGRIA HF R68

Fånga alla detaljer på långt håll. Se till att alla är i bild. Den här kompakta videokameran ger hela familjen mycket nöje och stor frihet. Njut av varje stund i Full HD och dela enkelt med inbyggd Wi-Fi och NFC.

Canon LEGRIA HF R68

Fördelar

 • Enkel delning för hela familjen med Wi-Fi och NFC
 • Stadiga, skarpa filmer med optisk intelligent IS
 • Fånga livets stora ögonblick med fantastisk detaljrikedom
 • Få med ännu mer i bilden med vidvinkelkonvertern
 • Gör det ännu roligare med långsam och snabb inspelning

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon LEGRIA HF R68

Livet handlar om att dela med sig


Överför filmer till din smarta enhet och sociala medier med inbyggd Wi-Fi. Videokameran har också stöd för NFC, så du kan koppla upp dig och dela inspelningar direkt med dina smarta enheter med ett enda litet tryck. NFC möjliggör också smidig anslutning med Canon Connect Station, vilket innebär att innehåll kan lagras och sedan visas för vänner och familj när som helst på din TV.

Skarpa resultat varje gångTack vare Canons optiska intelligenta IS behöver du inte oroa dig för skakningsoskärpa. Den anpassas efter motivet och väljer automatiskt det optimala bildstabiliseringsläget åt dig. Till och med när du filmar i farten blir inspelningen stadig tack vare 5-axlad dynamisk IS.

Alla minnen med överlägsna detaljerSkapa enastående filmer med Canons HD-videoobjektiv. Den har en mångsidig 57x Advanced zoom som fångar minsta lilla detalj även på långt håll. Bildkvaliteten är superb – till och med när du filmar i svagt ljus – tack vare en 3,28 MP Full HD CMOS-sensor och DIGIC DV4-processor. Förhindra att dina minnen raderas av misstag med den praktiska fillåsningsfunktionen.

Ännu större frihet med vidvinkelkonverternAtt filma i begränsade utrymmen betyder vanligtvis att det är svårt att få med alla i bild. HF R68 är utrustad med en nyskapande vidvinkelkonverter, som snabbt kan monteras på framsidan. Den förkortar brännvidden till 26,9 mm*, vilket gör att du kan skapa fler filmtyper.

* Med avancerad zoom aktiverad

Kul för hela familjenExperimentera med långsam och snabb inspelning. Långsam inspelning förkortar inspelningen med 1/2x – perfekt när du vill korrigera din golfsving – medan allt går snabbare med snabb inspelning, upp till 1 200x. Inspelningen sker vid förbestämda intervaller, vilket gör att du kan skapa fascinerande tidsfördröjda sekvenser. Prova att lägga till roliga effekter i dina filmer med pekdekorationsfunktionen eller skapa olika stämningar med filtren för biokänsla.

Tappa inte trådenVad händer om du tappar bort den du filmar på långt håll? Håll bara ned sökknappen så panorerar Framing Assist ut igen för att snabbt hitta dina motiv igen. När du släpper sökknappen zoomar videokameran tillbaka in igen för att fortsätta inspelningen.

Föreviga många första gångerFöreviga de första stegen och de första orden för upp till tre barn med det avancerade Bebisläget. Registrera varje barns födelsedatum i kameran och deras längd och vikt med färgglada stämplar och animeringar. Alla bilder sparas automatiskt i respektive barns album.

Filmer med utmärkt ljudLjudkvaliteten matchar bildkvaliteten i filmer med Motivstyrt ljudval. Välj mellan 5 olika lägen som passar det motiv du filmar.


Flexibel inspelningFilmer kan spelas in i olika format (AVCHD + MP4) i det interna minnet och på ett SD-kort samtidigt. Det betyder att du kan spela in filmer med hög kvalitet för egen användning och samtidigt få en delningsversion för smarta enheter och sociala medier med något lägre upplösning som går snabbare att överföra.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon LEGRIA HF R68, dess funktioner och vad den kan göra.

Full HD

Full HD

WiFi Cert Share

Dela filmer trådlöst

Simplify sharing

Enklare delning

Steady shots in every situation

Skarpa bilder vid alla tillfällen

Steady shooting on the move

Skakningsfri film under rörelse

Full HD CMOS sensor

Full HD CMOS-sensor

57x Advanced Zoom

57x Advanced zoom

Keep track of your subject at full zoom

Följ dina motiv vid full zoom

DIGICDV4

DIGIC-bearbetning

Slow Fast

Långsam och snabb inspelning

AVCHD

28 Mbit/s AVCHD-inspelning

MP435MBPS

35 Mbit/s MP4-inspelning

baby mode

Fånga minnesvärda ögonblick

Perfect audio to match the scene

Perfekt ljud som passar motivet

vivid clear view

7,5 cm kapacitiv pekskärm

Add a cinematic feel to movies

Ge filmer en biokänsla

Add fun effects to movies

Lägg till roliga effekter i filmer

advanced quick start

Öppna LCD-skärmen för snabbstart

8GB built-in memory + SDXC slot

8 GB inbyggt minne + SDXC-kortplats

Connect Station Optimised

Optimerad för Connect Station

 • Canon LEGRIA HF R68
 • Vidvinkelkonverter WA-H43
 • Kompakt nätaggregat CA-110
 • Batteri BP-718
 • High-speed HDMI kabel
 • HTC-100/S
 • USB-kabel IFC-300PCU/S

LEGRIA HF R68 Betyg och recensioner