Vattentäta, äventyrs- och undervattenskameror

När du vill ta fantastiska bilder under krävande utomhusaktiviteter behöver du den bästa vattentäta kameran för uppgiften – den tåliga PowerShot D30. Annars kan du förse en kompatibel Canon-kamera med ett vattentätt hus för att ta bilder under vattnet och skydda kameran mot sand, hav och snö.

Underwater_Adventure_Main.jpg

Särskilt tålig kamera jämfört med undervattenshus

PowerShot D30 är perfekt för den som regelbundet behöver en kamera med robusta prestanda som tål tuffa tag. Slitstark nog för de mest krävande utomhusaktiviteterna och vattentät ned till 25 m, stötsäker och köldtålig – perfekt för alla slags äventyr från snowboardåkning och klättring till dykning. Den är dessutom "barnsäker" och tål de tuffa tag som barn kan tänkas utsätta den för under familjens äventyr.

Med ett undervattenshus till en kompatibel Canon-kamera så kan du fotografera under vatten ned till 40 m – mer än tillräckligt för snorkling och dykning – med enkel åtkomst till alla kontroller. Det är också ett utmärkt sätt att skydda kameran mot vatten, sand och snö – perfekt på stranden och vid poolen samt för vinteraktiviteter.

Varför använda Canon under vatten?

PowerShot D30 är vattentät ned till 25 m, stötsäker för fall på upp till 2 m¹ och fungerar i så låga temperaturer som -10 °C – perfekt för de flesta utmanande äventyr. Våra undervattenshus är vattentäta ned till 40 m och är byggda för att hålla länge tack vare en kraftig konstruktion och fjäder- och gångjärnsmekanismer i rostfritt stål – ett oskadat minneskort har till och med hämtats upp från en PowerShot kompaktkamera skyddad av ett undervattenshus efter sex år i havet².

Total kontroll

Du kan använda alla kontroller som finns på kameran med våra vattentäta kamerahus och återge alla de fantastiska färger som finns under vattenytan. Direktåtkomst till funktioner som egen vitbalansering eller undervattensläge gör att du snabbt kan justera färgerna efter de varierande ljusnivåerna under vattnet för de bästa bilderna.

Utan undervattensläge


Med undervattensläge

Enastående prestanda i svagt ljus

Ta fantastiska undervattensbilder med Canons innovativa HS System – en exklusiv kombination av en högkänslig sensor och en kraftfull DIGIC-processor. HS System är utmärkt i svagt ljus – vanligt i undervattensmiljöer – vilket gör det enkelt att fånga undervattenvärldens naturliga stämning utan stativ i överlägsna kvalitetsbilder med mindre brus.


Utan HS System³


Med HS System

¹ Testmetoderna för stöttålighet är unika för den här produkten och är ingen garanti mot skador eller fel på produkten.

² http://www.dpreview.com/news/2013/03/26/camera-lost-in-ocean-reunited-with-owner

³ Simulerad bild i illustrativt syfte.

Observera att alla funktioner inte är tillgängliga i alla produkter.