GENRE

Kreativa utskrifter och pyssel

Smarta utskriftstips för utbildning hemifrån, roliga konst- och hantverksprojekt för hela familjen och smarta sätt att få ut mesta möjliga av dina favoritbilder för att öka produktiviteten på hemmakontoret.

Tänk dig vad du kan skapa

Canon EMEA på Pinterest

Det finns flera sätt att vara kreativ hemma på, med hjälp av Canons papper, appar och en skrivare. Kolla in vår Pinterest-sida för fler tips!

PIXMA printer and printouts.
PIXMA printer and colouring paper printout.

Låt kreativiteten flöda

Skriv ut dessa färgläggningsmönster av illustratörerna Wednesday Holmes och Johanna Basford och låt kreativiteten flöda.

Alla hjärtans dag-kort till alla

Skriv ut de här exklusiva korten som Wednesday Holmes har utformat och fira din unika kärlek på alla hjärtans dag.

A design for a Valentine’s Day card.

Rekommenderade produkter och paket

 • PIXMA TS7750i

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS7750i

  En snabb kvalitetsskrivare med smidig användbarhet och stöd för stressfria, kostnadseffektiva utskrifter via PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TS7650i

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS7650i

  En snabb kvalitetsskrivare med smidig användbarhet och stöd för stressfria, kostnadseffektiva utskrifter via PIXMA Print Plan.
 • PIXMA TS8750-serien

  Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS8750-serien

  Högupplösta dokument och foton i fylliga färger med en 6-bläckskrivare av hög kvalitet – en lättanvänd multifunktionsskrivare för hela familjen
 • Skrivare för hemmabruk

  PIXMA TS7450a Series

  En elegant allt-i-ett-skrivare för den teknikintresserade, med en mängd kreativa utskriftsbehandlingar och en automatisk dokumentmatare som gör det enklare att kopiera och scanna flera olika ark.
 • Skrivare för mindre kontor

  MAXIFY GX1050

  Håll dig produktiv hemma med den här snabba, kompakta, användarvänliga och ekonomiska 3-i-1-skrivaren med påfyllningsbara bläckbehållare.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX7050

  Få dokument av företagskvalitet varje dag med genomsnittliga besparingar på 90 % av den totala ägandekostnaden jämfört med de tio bästa laser- och bläckstråleskrivarna med dessa påfyllningsbara MegaTank-skrivare för stora volymer.
 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY CP1500

  Skapa mycket hållbara utskrifter med fylliga färger på bara några sekunder med den här lättanvända kompakta fotoskrivaren.
 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY SQUARE QX10

  Bevara din speciella minnen som vackert utformade utskrifter som du kan göra skapa var som helst, trådlöst.
 • Skrivare för hemmabruk

  Canon Zoemini 2

  Få omedelbara utskrifter från din smartphone när som helst, var som helst med den batteridrivna skrivaren Zoemini 2 i fickstorlek.
 • Bläckstråleskrivare

  Matte Photo Paper MP-101

  Matte Photo Paper ger högkvalitativa foton, grafik och text med matt yta. Passar även för mer kreativa ändamål som gratulationskort, skyltning och pappershantverk.
 • Övriga genrer

  Registrera dig för vårt nyhetsbrev

  Få alla de senaste nyheterna och produktinformationen