Canon EOS C300 PL

EOS C300 PL

EOS C300 PL är en banbrytande filmkamera där Canons beprövade teknik för video och erfarenhet inom objektivtillverkning kombineras med EOS kreativitet. Utbytbara objektiv ger aldrig tidigare skådad frihet att återge alla händelser.

Fördelar

  • 8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD
  • PL-objektivfattning enligt branschstandard
  • Kompakt, modulär, lätt
  • 50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort
  • Hög känslighet, lågt brus
  • Canon Log Gamma
  • 24.00p för filmproduktion
  • Fjärrkontroll för Wi-Fi
  • Smidig integrering i arbetsflöden

Detaljerade egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EOS C300 PL

8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD


Canon har utformat och tillverkat en 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor speciellt för filminspelning. Den har 3-kanalers RGB-bearbetning för Full HD-inspelning. Förutom de fördelar som vanligen kommer av en stor sensor, t.ex. litet skärpedjup, ger Canons sensorteknik fantastiska bilder med hög upplösning och känslighet, lågt brus, minskad mängd artefakter på grund av rullande slutare och låg strömförbrukning.

PL-objektivfattning enligt branschstandard


EOS C300 PL har en fattning av branschstandard som är kompatibel med inte bara en mängd utbytbara objektiv som redan används av professionella inom filmproduktion, utan även Canons egna Cinema-objektiv. 3 elektroniska, inbyggda ND-filter gör inspelningen mer flexibel.

Kompakt, modulär, lätt


EOS C300 PL är ultrakompakt med grundläggande inspelningsfunktioner och väger endast 1 869 g (utan objektiv). Tack vare avtagbart grepp, handtag och vinklingsbar kontrollpanel är kameran extremt lättmanövrerad, samtidigt som den är robust och har ett stänksäkert hus med komponenter i magnesiumlegering som gör den ännu tåligare.

50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort


Spela in Broadcast-klara MPEG-2 MXF-filer på 50 Mbit/s (4:2:2) på två CF-minneskort – inspelningsalternativ för kontinuerlig och samtidig inspelning finns tillgängliga. Utgångar enligt branschstandard, bland annat HD-SDI, tidskod, Genlock- och synkroniseringskontakter för filmning med flera kameror.

Hög känslighet, lågt brus


EOS C300 PL har förbättrad känslighet: filmklipp med lågt brus kan spelas in med upp till ISO 20000, vilket innebär att du kan använda kameran i nästan alla förhållanden.

Canon Log Gamma


Omfattande bildanpassning innefattar inbyggd Canon Log Gamma, som ger neutral bildkvalitet med brett dynamiskt omfång (800 %) för maximal frihet vid redigering i efterhand. Anpassa mer än 90 bildvariabler och lagra som egna bildprofiler i kameran eller på SD-kort.

24.00p för filmproduktion


Lägen för PAL, NTSC och 24.00p finns som standard, med bildhastigheter från 23.98p till 59.94i. Anpassa långsam/snabb inspelning i steg om 1 b/s för kreativ flexibilitet.

Fjärrkontroll för Wi-Fi


Trådlös styrning av kamerainställningar via dator, surfplatta eller smarttelefon med ett enkelt webbläsarbaserat gränssnitt. Kontrollera ND-filter, lägg till bildpunkter och överför metadata på avstånd. (Trådlös adapter som finns som tillval krävs.)

Smidig integrering i arbetsflöden


EOS C300 PL-filmer kan integreras smidigt med befintliga arbetsflöden och är kompatibla med de vanligaste professionella NLE-programpaketen.

Utmärkelser

Produktspecifikation

Ta reda på mer om Canon EOS C300 PL, dess funktioner och vad den kan göra.

CPN.jpeg

Canon Professional Network

Inspiration, utbildning, produktinformation och nyhetsuppdateringar i den definitiva bevakningen för såväl professionella Canon-fotografer och -filmare som för avancerade entusiaster i hela världen.

CinemaEOSProducts

Vill du veta mer

Utveckla ditt arbete med bild och video, se hur du kan använda din Canon-produkt fullt ut.

Boka ett möte med en produktexpert

Viktig uppdatering