Business Comms sector header image

Affärskommunikation

Utskrifterna behöver inte sluta när du gör det. Canon erbjuder tillförlitliga, snabba och helt automatiserade lösningar för att få jobbet gjort effektivt och exakt.

Berätta rätt historia vid rätt tidpunkt

I dagens digitala värld är du närmare dina kunder än någonsin. Med så många kanaler att kommunicera i ser våra anpassade, variabla data- och helt automatiserade lösningar till att varje historia du berättar med hjälp av kraften i utskrifterna är mer relevant än någonsin.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Transforming Business Guide

Transforming Business Guide

Ta reda på mer om de fyra megatrender som vi tror fullständigt kommer att förändra hur dokument och information hanteras i organisationer.

ten-ways-to-add-value-with-variable-data-printing.png

De tio bästa sätten att skapa mervärde med utskrift av variabeldata.

Då andelen värdefulla VDP-arbeten som förblir statiska tittar vi på tio sätt som tryckerier kan generera högre intäkter genom att tillföra värde till de variabeldata-tjänster de redan erbjuder

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

 ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma är en mycket mångsidig bläckstråleskrivare som kombinerar kvalitet och flexibilitet för effektiv och tillförlitlig produktion av post-, publicerings- och kommersiella tillämpningar.

 VPi300

VarioPrint i300

En mycket innovativ arkmatad färgbläckstråleskrivare för tryck i höga volymer som kombinerar bläckstråleskrivarens höga produktivitet med mångsidigheten och flexibiliteten hos tillskurna ark.

imagepress-c850_series-frt-03_530x265.png

Canon imagePRESS C850 series

Combine impressive productivity and quality with flexible workflows and professional finishing options.

Business services

Företagstjänster

Vill du bli bättre på att hantera digitala eller fysiska dokument? Canon har omfattande kunskap och teknik som utvecklas efter dina behov både idag och i framtiden.