ARTIKEL

imageRUNNER ADVANCE DX: Din framtid, idag

Tekniken är nyckeln till företags förmåga att förbli flexibla och anpassa sig till externa förändringar. Ditt företag behöver teknik som möjliggör din strategi medan den utvecklas och en tillförlitlig partner som kan hjälpa dig under den här resan. På Canon fortsätter vi att hjälpa våra kunder att planera för framtiden, så att du får de verktyg du behöver för din föränderliga arbetsplats.

imageRUNNER ADVANCE DX: Anslut säkert, transformera digitalt

Ta reda på hur imageRUNNER ADVANCE DX-sortimentet möjliggör avancerad molnanslutning och stöder produktivitet, effektivitet och säkerhet i hybridmiljöer samtidigt som det hjälper ditt företag att ta nästa steg i din digital transformation.

infographic

Förbättra produktiviteten

imageRUNNER ADVANCE DX-sortimentet erbjuder avancerad dubbelsidig scanning och utskrift med hög hastighet som stöder dina medarbetare oavsett var de befinner sig.

AdobeStock
Handleiding voor werkplekbeveiliging

Skydda din miljö

Det kan vara svårt att skydda information. McAfee Embedded Control och avancerade säkerhetsfunktioner ger heltäckande skydd för din enhet, dokument och nätverk.

Alltid ansluten

Integrerad maskinvara och molnprogramvara med uniFLOW Online möjliggör snabb och effektiv insamling, arkivering och samarbete, vilket bidrar till att stödja en hybridmiljö.

Cloud Workspace Collaboration
Sustainable goals

Hållbara mål

Vi utformar vår maskinvara för att minimera avfall, energiförbrukning och pappersanvändning, för att förbättra hållbarheten och bidra till att uppnå en global minskning av koldioxidutsläpp.

TJÄNSTER

Tjänster för digital transformation

Driv din digitala transformation framåt genom att kombinera våra Managed Print Services och Workspace Collaboration Solutions för företag i ett enda paket.

en bild som representerar digital transformation

Relaterade produkter och tjänster

 • imageRUNNER ADVANCE DX hubb

  Stärk medarbetarna och påskynda den digitala omvandlingen genom att utveckla ditt företags arbetsflöden och produktivitet med smart teknik.

 • uniFLOW Online

  En avancerad, säker utskrifts- och scanningslösning som gör det möjligt för företag att hantera hela utskriftsmiljön via molnet.

 • Samarbetstjänster i molnet

  Hjälp ditt företag att uppnå snabb digital transformation och ökad effektivitet vid bearbetning.

 • imageRUNNER ADVANCE EQ80

  Alla produkter i EQ80-serien tillverkas till 80 % eller mer av redan befintliga delar och komponenter vilket minskar koldioxidutsläppen under tillverkningen med upp till 80 %.

 • Upptäck mer

 • Öka företagets produktivitet med Canon

  Som experter inom arbetsplatsteknik har vi lagt ned tid på att utveckla ett sortiment med produktivitet som prioritet och våra senaste enheter tillämpar det i praktiken för delade arbetsplatser.

 • Teknik som stödjer hybridverkligheten

  Se till att ditt företag är utrustat med rätt teknik för att stödja dig i din långsiktiga strategi för digital transformation.

 • Transformera tryck för att underlätta din digitala resa

  Transformera tryck för att tillgodose dina behov på hybridarbetsplatsen.

 • Tänk på detaljerna: därför räknas varje minut när det gäller produktivitet

  Ta reda på vilka enhetsfunktioner du behöver leta efter när du skapar en produktiv modern arbetsplats.

 • KONTAKTA OSS

  Diskutera hur du kan förbättra verksamheten