Creative sector header image

Marknadsföring/
Kreativ

Digitaliseringen har förvandlat den kreativa branschen. Ut går massmarknadsföring, in kommer riktad kommunikation i flera kanaler. Vi har lösningar som hjälper dig med anpassning.

Begränsa vare sig dina tankar eller dina utskrifter

Kreativitet behöver inte sluta med en storslagen idé. Vad och hur ni skriver ut kan lyfta den till nästa nivå. Framtiden ligger i utskrifter på begäran, anpassning och möjligheten att leverera kampanjer via flera kanaler. Oavsett beröringspunkt kan vi erbjuda expertis och teknik för att göra dina kampanjer mer mätbara och effektiva.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Think Creative Guide

Think Creative Guide

Läs vår Think Creative Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens designmarknad.

Think Retail Guide

Think Retail Guide

Läs vår THINK Retail Guide, en tidskrift med den senaste informationen och senaste nytt inom utskrifter på dagens marknad.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

Signage & poster printers

Skylt- och posterskrivare

För slående affischkampanjer, iögonfallande skyltar eller uppseendeväckande utställningsgrafik: Vårt utbud med posterskrivare för 24–64 tum hjälper dig att få bästa möjliga resultat. Alla storformatsskrivare är utformade för att ge dig allt du behöver.

UV flatbed printers

UV - Flatbäddsskrivare

UV-flatbäddsskrivare är idealiska för högkvalitetsutskrifter på styva och flexibla media. Välj en UV-flatbäddsskrivare i storformat från vår serie med storlekar från standardformat till extra stora planbord med tillvalet vitt bläck och/eller lack. Kan fås i flera olika hastigheter för volymproduktion av skyltmaterial.

Flatbed cutters

Flatbäddsskärare

I serien ProCut finns femton mycket precisa, automatiserade beskärningssystem som ger exceptionell skärkvalitet, mångsidighet och produktivitet i skyltmaterial.

Display graphics workflow software

Programvara för grafiska arbetsflöden

Effektivisera arbetsflödet från förtryck till efterbehandling. Säkerställ enhetligt resultat och jämn färghantering.