Publishing sector header image

Förlag

Vem säger att mindre serier inte är ekonomiskt hållbara? Med Canons lösningar blir utskriften av publikationer både lönsamma och framtidssäkra. Välkommen till utskrifter på begäran, oavsett körningens storlek.

En stor skillnad vid korta körningar

Möjligheten att förändra värdekedjan för tryckta böcker, tidskrifter och tidningar till något bättre är mer spännande än någonsin. Canon är den perfekta partnern när du behöver hjälp med att utnyttja digitala affärsmodeller för publiceringsbranschen. Korta körningar, livscykelhantering, print-on-demand, egenutgivning, decentraliserad utskrift och dynamisk publicering – vi gör de här tjänsterna lönsamma med kundinriktade lösningar.

Håll koll på de senaste branschnyheterna

Industry focus

Industrifokus: boktryck och förlag

Läs här om hur framväxten av läsplattor har rubbat förlagsvärlden, och hur printbranschen svarar på förändringarna i branschen.

The Future of Publishing

Framtiden för förlagsverksamhet

Gå med i vår LinkedIn-grupp och delta i diskussionen om bokutgivningens framtid.

Läs vad andra kunder som liknar dig har uppnått med Canon

Upptäck produkter som passar bäst för din verksamhet

VarioPrint Ultra 6320

VarioPrint Ultra 6320

Med sin marknadsledande teknik är VarioPrint 6000 Ultra+-serien en kraftfull produktfamilj med utskriftssystem som fulländar den digitala tekniken.

imagePress C10000VP

imagePress C10000VP

imagepress C10000VP tar digitala färgutskrifter till nästa nivå och kombinerar exceptionell kvalitet, produktivitet och mångsidighet vid 100 sidor/minut över en mängd olika tillämpningar.

imagePROGRAF PRO-2000

imagePROGRAF PRO-2000

För den bästa fotografiska utskriftskvaliteten kan imagePROGRAF PRO-2000 producera bilder upp till 24 tum breda, med bästa utskriftskvalitet, enastående hastighet och tillförlitlighet.

Essential Business Builder Program

Essential Business Builder Program

Det här programmet är till fördel för all utskriftsverksamhet – från små kontor till kommersiella utskriftsföretag. Du får en anpassad lösning och råd och vägledning när du behöver det av oberoende experter i utskriftsbranschen som hjälper dig att lösa viktiga problem och förbättra det övergripande resultatet.