Canon för småföretag

Små företag är byggda av passion, inte pappersarbete. Det är därför vi har utvecklat ett sortiment av skrivare och scannrar som tar hand om de små sakerna - så att du kan ägna dig åt att göra det du älskar.

Vilken din passion än är

Oavsett om du vill tillbringa mer tid med dina kunder, med att ta hand om din personal eller med att utforska nya sätt att utöka verksamheten, så finns vi här för att stödja dina ambitioner. Våra skrivare och scannrar kombinerar tillförlitlighet med hög kvalitet, och frigör din tid så att du kan fokusera på det som är viktigast - det är därför vi kallar dem "Business Essentials".

Hur vi hjälper dig att göra det du gillar

need help finding printer

Behöver du hjälp med att hitta en skrivare?

Hitta den bästa skrivaren för ditt företag med vår skrivarväljare. Jämför våra bordsskrivare: allt-i-ett-, laser- och bläckstrålefotoskrivare.

Behöver du hjälp med att välja den bästa scannern?

Hitta den perfekta scannern bland Canons utbud av flatbäddsfotoscannrar, bärbara och stationära ADF-dokumentscannrar samt storformatsscannrar.

need help finding scanner

Service

Canons omfattande support och företagstjänster kan hjälpa dig utveckla din verksamhet.

Gå igenom Canons servicealternativ

Förbrukningsartiklar

Skydda din investering genom att använda endast äkta förbrukningsmaterial från Canon – då får du hög kvalitet, flexibilitet och kan känna dig lugn.

Hitta förbrukningsartiklar