APP

Canon Content Transfer Mobile

En iOS-app som ansluter en iPhone till XF605 för smidig överföring av inspelningar från kameran till en FTP-server.

Prenumerationsavgifter tillkommer

Snabbare och mer effektiva nyhetsarbetsflöden

Content Transfer Mobile (CTM) är en iOS-app som möjliggör hämtning av nya bilder till en iPhone och direktöverföring till en broadcaststations FTP-server via 4G/5G eller Wi-Fi. Den tillhandahåller även avancerad metadatahantering.

XF605

Hämta innehåll från kameran till telefonen

Använd CTM för att ansluta XF605 till en iPhone, antingen via Wi-Fi eller en kompatibel USB-C-kabel, och hämta MP4-, XML-, metadata- och ljudproxyfiler till iPhone.

Överför innehåll från telefonen till FTP-servern

Utöver att hantera vilka lokalt lagrade filer som överförs till en FTP-server kan du även hämta innehåll från kameran och omedelbart överföra det till servern i en och samma åtgärd, för ett effektivare arbetsflöde.

XF605
XF605

Redigering av nyhetsmetadata

En betydande fördel med CTM är att metadata kan redigeras och importeras före och efter att filmen har spelats in. Den har stöd för NewsML-G2-standarden, vilket ger konsekvens och enkel integrering i ett broadcastarbetsflöde, samt filhantering. XML-filer kan redigeras i CTM och skrivas till kameran, alternativt kan metadata som spelats in på kameran även ändras i CTM, vilket gör det möjligt för användare att uppdatera innehållsinformationen innan den överförs till servern.

Relaterade produkter

 • Professionella videokameror

  XF605

  En mångsidig 4K-videokamera med broadcastkvalitet som har avancerad autofokus, anslutning och streaming för krävande produktioner.
 1. Följande språk kan användas

  Tillgänglig på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, ryska, turkiska, portugisiska.

  Kompatibilitet – Canon XF605*

  *Utseendet hos Canon XF605 som visas i dessa bilder och videoklipp kan vara annorlunda än den kommersiella produkten.