BIRD CALLING FILMS

Du kanske vet hur fågeln du vill fånga med din kamera ser ut. Men vet du hur den låter?

Nedan hittar du samlingen med filmer med fågelrop som hjälper dig att fånga de perfekta bilderna av fåglar i deras naturliga miljö – genom att veta vad du ska lyssna efter.

BIRD CALLING FILMS

Spela upp filmen
Launchfilm

Du vet hur de ser ut – men vet du hur de låter?

Vi skapade fågelropsfilmerna för att hjälpa dig att identifiera fåglar i deras naturliga miljö. Du kanske vet vad du ska titta efter, men fåglarnas läten är lika unika och kan hjälpa dig att identifiera åt vilket håll du ska rikta kameran.
Common tern

Fånga helt skarpa fåglar

Håll alltid ditt motiv skarpt med Dual Pixel CMOS AF ll som känner igen människor, djur och fordon. Autofokusen spårar till och med flygande fåglar eller oförutsägbara rörelser – för att se till att du får den mest fantastiska skärpan.

Coot

Skärpa – även vid rörelse

När du vill fånga den perfekta bilden kan förhållandena vara mindre än perfekta. Med upp till 8-stegs bildstabilisering kan du handhålla långa exponeringsbilder och fotografera när du är i rörelse med minskad kameraskakning. Systemet hjälper också till att justera lutande horisonter och behålla motiv skarpa när du panorerar eller tar vackra panoramabilder av en flock fåglar eller vilda djur.”

Wagtail

Fånga varje detalj med 4K i 60p

Få den smidigaste flygningen i slow motion från 120p i Full HD. Du behöver inte oroa dig för hur lång tid det tar för fågeln att visa sig – du får suverän skärpa med obegränsad inspelning för kreativ frihet.

Whopper swan

Tyst och snabb seriefotografering upp till 30 fps

Med den elektroniska slutaren kan du få ett fantastiskt resultat utan att skrämma bort ditt motiv – eftersom den fångar enastående kvalitet i total tystnad.

Canon EOS R-system

Med över 30 år av EOS-innovation och design, sätter EOS R-systemets banbrytande objektivfäste den nya standarden för framtidens kameror. EOS R-systemet erbjuder den snabbaste autofokusen i världen och ger nya nivåer av funktion för professionella och avancerade EOS-användare, med snabbare kommunikation mellan objektiv och kamera, vilket omdefinierar foto- och videoskapandet.