Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Filma med ett suveränt, klart ljud med den här riktade stereomikrofonen av hög kvalitet från Canon, med en kompakt och lätt shotgundesign och mångsidig, riktad ljudupptagning.

Fördelar

  • Extern riktad stereomikrofon för EOS-kameror*
  • Brett frekvensomfång och hög känslighet för ett fylligt, detaljerat ljud
  • Tre riktningslägen för att spela in olika typer av källor
  • Stötupptagande fäste och vindskydd minskar oönskat ljud
  • Kompakt och lätt design som är smidig att ta med

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Extern mikrofon i shotgundesign


Den riktade stereomikrofonen DM-E1 har en shotgundesign och levererar filmljud av hög kvalitet. Den är enkel att montera på tillbehörsfästet och ansluter till 3,5 mm-mikrofonuttaget på flera olika EOS-kameror*.

Fylligt, naturligt ljud


Spela in ett fylligt och naturligt ljud, som hela tonomfånget i ett musikframträdande – från violiners och flöjters höga frekvenser till kontrabasars och basgitarrers låga frekvenser – med ett upptagningsomfång på 50 Hz till 16 kHz. Med en känslighet på -42 dB kan du även spela in svaga ljud.

Mångsidiga riktningsmöjligheter


Lägg till ett imponerande ljudlandskap till dina filmer tack vare tre lägen på den riktade upptagningen. Växla enkelt mellan 90°- och 120°-mönster för stereoljud med hög kvalitet i olika stora utrymmen eller använd shotgunläget (mono) för att tydligt spela in personer som talar direkt in i kameran utan omgivande störning.

Ljudspår av hög kvalitet


Spela in tydligt ljud av hög kvalitet utan störningar, tack vare en stöttålig montering som motverkar vibrationer från kamera- eller objektivhantering, ett vindskydd som reducerar vindbrus utomhus och ett 66 dB S/N-förhållande (signal/brus) som innebär mindre brus från störningar i bakgrunden.

Lätt att ta med


En kompakt och lätt design gör det enkelt att ta med mikrofonen vart du än går. I kombination med kameran och objektivet blir det en nätt inspelningsenhet som gör att du kan filma handhållet under långa perioder. Ett litiumbatteri av knappcellstyp håller ned vikten till ett minimum.

*Rekommenderas inte för användning med EOS-1D Mark IV och EOS 550D eftersom de inte har en manuell volymkontroll för mikrofonuttaget

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon Directional Stereo Microphone DM-E1, dess funktioner och vad den kan göra.

  • Riktad stereomikrofon DM-E1
  • Vindskydd för DM-E1
  • Instruktionshandbok
  • Garantikort