Cinema-objektiv

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Ett prisvärt Canon Cinema-objektiv, med avancerade cine-servo funktioner.

Fördelar

 • Canon EF-fattningen har stöd för snabb och exakt Dual Pixel CMOS autofokus, servoströmkälla för kamera till objektiv, automatiskt förvärv av metadata från objektiv för enkel efterbehandling och objektivfunktioner som korrigering av periferibelysning.

 • Specialtillverkat videoobjektiv med brännvidd på 18–80 mm och 4,4x optisk zoom.

 • De avancerade funktionerna i Canon CN-E18–80mm T4.4 L IS KAS S gör den perfekt för professionella eller avancerade filmare.

 • Canon ZSG-C10 fjärrzoomgrepp (säljs separat) erbjuder smidig zoomkontroll, en One-Shot AF-knapp och flexibiliteten att använda den med eller utan stativ, eller på axeln.

 • Överlägsen Canon-optik ger stabila ljusstyrkenivåer på T4.4 (F4) i hela zoomintervallet.

 • DC- och USM-motorer ger snabb, jämn och tyst servozoom och fokusering

 • 3 lägen för bildstabilisering ger klara och tydliga filmer

 • Lättanvänd, väger bara 1,2 kg och passar drönare

 • Med 9-bladig bländare skapar du vackra bokeheffekter i filmkvalitet

 • Hög optisk upplösning och optomekanisk design som uppfyller alla krav för filmning i 4K

 • Kraftigt reducerad "focus breathing" innebär mindre förvrängning och mer konsekventa tagningar

Alla egenskaper

 • Professionell cine-optik för filmare

  Med Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (Compact Cine Servo-objektiv) filmar du allt från dokumentärer till bröllop och företagsfilmer. Den har designats för att användas av både professionella fotografer och avancerade amatörfilmare. Objektivet har kraftfull optisk zoom på 4,4x och 18–80 mm brännvidd. Det väger bara 1,2 kg men har exakt servozoom och fokusfunktioner som ger en professionell känsla.

 • Alla fördelar med kompatibilitet med EF-fattning

  Canon Compact Cine Servo-objektivet är kompatibelt med systemkameror från Canon med EF-fattning och kompatibla videokameror med löstagbara objektiv. Objektivet erbjuder ett brett intervall av funktionerna hos Canons objektiv med EF-fattning, till exempel bildstabilisering med 3 lägen och snabbt autofokus. Med kraftfullt Dual Pixel CMOS AF fokuserar du snabbt med en enkel knapptryckning samtidigt som du spårar motiven utan att tappa fokus med kontinuerligt autofokus. Korrigering av periferibelysning hjälper till att bibehålla jämn belysning i hela bilden. Kameran förvärvar metadata från objektivet, vilket underlättar efterbehandlingen. Du kan även välja ett T- eller F-nummer på kameraskärmen.

 • Vacker bokeh

  Ett av kännetecknen för en fantastisk film är skärpedjupet. Det får tittaren att fokusera på motivet. Det är nu enkelt att skapa en bokeheffekt på film. Canon Compact Cine Servo-objektivet har en 9-bladig bländare, vilket gör att ljuspunkterna blir oskarpa och får dina bilder att skilja sig från mängden.

 • Minskad "focus breathing"

  Focus breathing- kan bli ett problem när du använder stillbildsobjektiv i ett filmprojekt. Det är en förvrängning av perspektiv som sker när objektivet zoomar in och ut. Eftersom Canon Compact Cine Servo-objektivet är avsett för filminspelning minskar det variationen av fokusavstånd och minimerar förvrängning.

 • 4K-kvalitetsoptik

  Canons Compact Cine Servo-objektiv är framtidssäkert. Canon-teknikerna har sett till att upplösningen stämmer från mitten av objektivet ut till kanten samtidigt som moduleringsöverföringen (MTF) har optimerats efter kraven för 4K-kameror. Canon Compact Cine Servo-objektivet har reducerad kromatiskt aberration. Objektivets färgbalans stämmer perfekt överens med andra objektiv i serien Canon Cinema EOS och du får enastående bildkvalitet oavsett om du tar bilder i 4K eller HD.

 • ZSG-C10 löstagbart servogrepp finns som tillbehör

  Zoomgreppet ZSG-C10 från Canon är exklusivt framtaget för Compact Cine Servo-objektivet. Det skapar nya möjligheter, bland annat smidig fjärraktivering av zoomservon och One-Shot AF. ZSG-C10 är kopplat till objektivet med en 20-stiftskabel. Det kan monteras på objektivhuset (för bekväm tagning på axeln) eller användas utan stativ. I ZSG-C10 ingår en lättanvänd reglagespak, start/stopp-knapp för inspelning, One-Shot AF-knapp och bekväm, justerbar greppvinkel.

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S
Betyg och recensioner