Sambandet mellan glada medarbetare och produktiva företag undersöks i Happy News

Canon bjuder in till den tredje upplagan av Happy News, en digital morgonsändning för chefer och medarbetare. 45 minuter inspiration, konkreta tips och råd kring hur företag skapar - inte bara den hållbara verksamheten utan även hållbara medarbetare. Happy News är ett digitalt event som startar klockan 08.15. den 19 maj 2021.

Det är svårt att inte le när människor skrattar. Du behöver inte ens ha hört vad som är roligt. Skratt smittar. Du blir nyfiken och endorfiner rusar runt i din kropp. Att ha glada kollegor innebär mer än bara skratt. Detta blir tredje gången sambandet mellan glada medarbetare och produktiva företag undersöks.


– I denna digitala sändning av Happy News tittar vi närmare på hållbarhet – både för företaget och för medarbetaren. Vilka förutsättningar behövs för att vi ska kunna prestera på topp? Oavsett om vi ses tillsammans på kontoret eller via skärmen, säger Anna Lundvall, Projektledare på Canon.


Den digitala sändningen görs tillsammans med Canon Business Center Norrköping och Canon Business Center Linköping och spelas in i Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping.


– Som namnet Happy News avslöjar, är morgonsändningen fylld med glädjeämnen. Vi ställer oss frågan vad som har förändrats på ett år av hemarbete? Med hjälp av Sofia Rasmussen, omvärldsanalytiker, får deltagaren reda på vilka myter vi kan slå hål på kring framtidens medarbetare och vad som är viktigt i dagens hybrida ledarskap, säger Stefan Tiborson, VD på Canon Business Center Norrköping.   


– Vi kommer även närma oss det högaktuella ämnet som gör många företag nervösa på ett nytt sätt. Säkerhet vill säga. Vi gästas av Canon EMEA’s säkerhetsexpert Quentyn Taylor kommer att bjuda på roliga anekdoter och ge konkreta tips och lösningar på de säkerhetsutmaningar som finns idag, säger Johan Ekberg, VD på Canon Business Center Linköping.


Boka in dig och starta din morgon med lite glada nyheter som får både dig och ditt företag att växa.


Anmälan till Happy News görs här.
Vad: En kostnadsfri digital sändning
För vem: chefer och kollegor
När: 19 maj, 08:15