Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Ett kompakt teleobjektiv som gör att du kommer närmare motivet. En bildstabilisator förhindrar oskärpa på grund av kamerarörelser. STM-tekniken ger jämn och tyst fokusering vid filminspelning.

Fördelar

  • Kom nära avlägsna motiv, som natur och sport
  • Jämn, tyst STM-fokusering vid filminspelning
  • Bildstabilisatorn minskar oskärpa på grund av kameraskakningar
  • Lätt, kompakt design som du kan ta med dig överallt
  • Enkel design som ger utmärkt bildkvalitet

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Kompakt, kraftfull telezoom


Med EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM kommer du närmare motivet. Det är ett perfekt tillbehör till ditt EOS-standardzoomobjektiv på 18–55 mm och lämpar sig särskilt till natur-, sport- och resefotografering. Objektivet kombinerar kraftfull telefotografering med hög bildkvalitet och intuitiv hantering.

Optisk bildstabilisator


I EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM används Canons bildstabiliseringsteknik, vilket förbättrar skärpa. Det möjliggör slutartider på upp till 3,5 steg långsammare än normalt och minskar samtidigt effekten av kameraskakningar – bra i svagt ljus eller när du fotograferar med lång brännvidd. Funktionen för identifiering av panorering innebär att stabiliseringen stängs av automatiskt i antingen horisontell eller vertikal riktning, vilket bidrar till en fartkänsla vid fotografering av rörliga motiv.

STM-teknik


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM har en stegmotorteknik (STM) för jämn och tyst kontinuerlig fokusering när du filmar med din EOS och snabb, exakt AF när du tar stillbilder. STM-fokusering är så tyst att den inte fångas upp av kamerans mikrofon och din film slipper störande ljud.

Ger utmärkt bildkvalitet


EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM använder en lins av UD-glas (Ultra-low Dispersion) och antireflexbehandlingen Super Spectra och ger därmed skarpa bilder med hög kontrast i hela zoomintervallet. En sjubladig bländare höjer kvaliteten i områden som inte ligger i fokus, så att ditt motiv syns tydligt mot en mjuk, oskarp bakgrund.

Utformad för enastående fotografering


Med en manuell fokusring kan du snabbt och enkelt justera fokusen när som helst, och tack vare en minsta närgräns på 0,85 m kan du fotografera små motiv. Tack vare den främre delen som inte roterar är det enkelt att använda filter.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM, dess funktioner och vad den kan göra.

Related Products

Teleobjektiv

Med en utökad brännvidd kan du komma närmare motivet utan att störa händelserna.