A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

UTSKRIFT OCH HANTVERK

Fem saker om Creative Park-appen

Med Creative Park-appen kan du ha roligt och inspireras i timmar, oavsett ålder och fingerfärdighet. Bland de många tillgängliga pysselprojekten, bland annat roliga sätt att sätta en personlig prägel på dina saker, skapa modeller och till och med spel, hittar du saker som du kan skapa med hemma, antingen själv eller med släkt och vänner. Creative Park-appen är ett enkelt sätt att få och skriva ut inspirerande idéer direkt från mobilen. Den är tillgänglig för både iOS och Android på flera olika språk. Kom igång genom att hämta appen från App Store eller Google Play. Här är fem av våra favoritsaker som du kanske inte kände till om Creative Park-appen och några tips för att komma igång.

1. Den är kostnadsfri och enkel att använda

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Creative Park-appen är helt kostnadsfri – allt du behöver är ett Canon ID och en Canon-skrivare som stöds .

Creative Park-appen är helt kostnadsfri! Hämta den bara på din smarta enhet. Första gången du startar appen tar den dig automatiskt till webbsidan för att slutföra den enkla registreringsprocessen för Canon ID. Du kan även registrera dig (eller logga in om du redan har ett Canon ID) genom att gå till menyfliken längst upp till höger och trycka på Bekräfta/Skapa Canon ID.
För att skriva ut från Creative Park-appen måste du ansluta en kompatibel Canon PIXMA-bläckstråleskrivare – se listan över skrivarmodeller som stöds*. Anslut skrivaren genom att gå till menyfliken till höger och välja ”Lägg till skrivare” under alternativet ”Inställningar”.

2. Det är enkelt att få inspiration

Relaterade artiklar
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

UTSKRIFT OCH HANTVERK

Upptäck hundratals kostnadsfria, roliga pappershantverksprojekt

Från dockteatrar till brädspel, inlärningshjälpmedel och kluriga labyrinter – att använda Creative Parks utbud av pappershantverk håller barn sysselsatta och roade.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

UTSKRIFT OCH HANTVERK

Skriv ut festen med Creative Park-appen

Ge liv åt dina festplaner med dekorationer och rekvisita som du kan skriva ut hemma med Creative Park-appen.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Oavsett om du vill skapa festdekorationer, personliga gratulationskort eller spel för hela familjen har Creative Park rätt projekt för dig.

Creative Park har allt från designer för papperskonst och anpassningsbara gratulationskort till festdekorationer och 3D-modeller. Oavsett vilket pyssel eller tematisk mall du vill söka efter är Creative Park-appen enkel att använda. Startsidans huvudmeny är indelad i fyra huvudavsnitt – ”Populära”, ”Scen”, ”Kategori” och ”Nytt”. Aktuella årstidsbetonade teman finns i avsnittet ”Scen” och uppdateringar visas alltid i avsnittet ”Nytt”. Om du letar efter något särskilt kan du titta i avsnittet ”Kategori” – där finns alla mallar uppdelade i underkategorier som du kommer åt med några få klick. Spara mallen du vill ha genom att klicka på stjärnan för att lägga till den i dina ”Favoriter”.

3. Det finns en mängd olika pyssel

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Skapa allt möjligt med de många olika pysselprojekten på Creative Park, bland annat 3D-modeller, och mycket mer.

Skriv ut och skapa en pingvinfamilj i origami, anpassa brevpapper med flamingomönster eller till och med papper för textiltryck med en kaktus för att göra en unik t-shirt. Utforska Creative Park-appen och upptäck allt roligt som den har att erbjuda. För allt papperspyssel, till exempel för att skapa en origamidocka, rekommenderar vi att du använder Canons papper MP-101, en vass sax och starkt papperslim. För barn och föräldrar finns avsnittet ”Barn” på menyn ”Kategori” med aktiviteter från klistermärkestavlor och affischer med siffror och bokstäver till utskrifter av fordon, djur och mat i 3D som byggs ihop. Möjligheterna är oändliga med Creative Park-appen och du kan bli inspirerad oavsett ålder och intressen.

4. Du kan anpassa nästan allt

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Skapa personliga kort och presenter genom att enkelt lägga till egen text och egna bilder från din smarta enhet.

En av fördelarna med Creative Park-appen är möjligheten att kunna anpassa nästan alla mallar och göra dem unika. När du har öppnat en mall trycker du på fliken ”Redigera” för att påbörja hämtningen. När den har hämtats kan du lägga till egen text eller egna bilder från din smarta enhet genom att klicka på flikarna +. Sedan kan du anpassa mallen tills du känner dig nöjd med den. Du kan även zooma in och ut på mallen och använda handverktyget för att enkelt navigera runt.

5. Du behöver inte lämna appen

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Anpassa designerna, lägg till egen text och egna bilder och skriv ut direkt från din smarta enhet till din kompatibla Canon-skrivare – gör det enkelt från Creative Park-appen.

Creative Park-appen är inte bara instinktiv och enkel att använda, utan du kan även lägga till bilder och designer direkt från din smarta enhet. När du är nöjd med din design klickar du bara på ”Skriv ut” direkt i appen och låter din Canon PIXMA-skrivare sköta resten. Om du vill gå tillbaka och redigera en mall senare klickar du bara på ”Spara” så sparas den på menyn ”Dina objekt”.

Nu vet du hur Creative Park-appen fungerar – nu är det fritt fram att komma igång! Kom igång, var kreativ och börja pyssla direkt med en pappersbunt och din Canon-bläckstråleskrivare. Hämta appen och kom igång idag!

Skrivet av Claire Gillo

*Gå in på Creative Parks webbplats om din skrivare inte stöds.

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker