Mångfald, rättvisa och inkludering

Canon strävar efter att skapa en kultur med mångfald samtidigt som vi utvecklar en inkluderande arbetsplats och arbetar för att skapa ett mer jämställt samhälle för alla. Med över 22 000 anställda och 102 nationaliteter i Europa, Mellanöstern och Afrika och 180 000 anställda globalt får du träffa människor från samhällets alla skikt.
Group of people standing in front of a park bridge
Vi lever enligt vår företagsfilosofi Kyosei – ett japanskt ord som betyder att leva och arbeta tillsammans för allas bästa.
Viljan att vara delaktig i arbete för att skapa ett bättre samhälle och stödja vår önskan om en mer inkluderande och rättvis värld.

Vårt mål är att skapa en inkluderande och rättvis arbetsplats där mångfalden bland våra verksamheter och kunder över hela EMEA återspeglas. Vi strävar efter att uppnå detta genom att skapa en arbetsmiljö där människor uppskattas, är respekterade, känner att de hör hemma och kan utvecklas både personligt och professionellt.

PETER SAAK, Executive Vice President, Canon EMEA Developing Regions Business Group

Förverkliga en inkluderande medarbetarvision

”Mångfald, rättvisa och inkludering är grundläggande för hur medarbetare tänker kring och lever efter vår filosofi Kyosei. Det är även sättet vi uttrycker vårt engagemang för att bygga upp en organisation präglad av mångfald, där människor kan vara sig själva och ges möjlighet att lyckas i sin roll och utveckla sin karriär.”
Group of people standing on a softball pitch

Etablera en kultur präglad av mångfald

Tillsammans med vårt ledarskap och våra anställda förespråkar vi och föregår med gott exempel när det gäller inkluderande beteenden. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig respekterade, uppskattade och kan utvecklas både personligen och professionellt.

Canon Camera

Utveckla en inkluderande arbetsplats

Vi strävar efter att leverera och utforma en medarbetarupplevelse präglad av inkludering och rättvisa i alla skeden av de anställdas tid i företaget.

Canon Camera
Group of people at a food buffet
Two people having a meeting

Bygga ett mer rättvist samhälle för alla

Vi är fokuserade på att vara en ansvarsfull affärspartner, genom vår företagsfilosofi Kyosei, för att bidra till ett bättre samhälle för alla, där vår roll är att skapa en mer inkluderande och rättvis värld.

Canon Camera

Upptäck mer

Mångfald, rättvisa och inkludering är viktiga grundstenar i vår hållbarhetsagenda och understryker företagets värderingar. Vi strävar efter att tillhandahålla möjligheter till tillväxt, utbildning och utveckling för att främja vårt arbete med att skapa banbrytande tekniska innovationer som skapar möjligheter för företag och stärker människors liv.