Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

LÖSNINGAR FÖR E-HANDEL

BILDHANTERINGSLÖSNINGAR FÖR E-HANDEL

Maximera din onlineförsäljning med kostnadseffektiva digitala bildhanteringslösningar av hög kvalitet som fångar tittarnas uppmärksamhet och driver din e-handelsverksamhet framåt.

Sikta mot att sälja

Konkurrera på en snabbt föränderlig e-handelsmarknad med banbrytande bildhanteringslösningar som ger liv åt dina produkter, inspirerar till passion och slutligen övertygar kunderna att köpa dina produkter.
 • Skala och flexibilitet

  Skapa en lösning som passar din verksamhet, oavsett vad du fotograferar och hur du arbetar, tack vare den flexibilitet, bredd och skala vi erbjuder.

 • Tillförlitlig rådgivning

  Öka kundnöjdheten med expertråd som är skräddarsydd för din marknad och situation, tillsammans med praktisk support när du behöver det.

 • Kreativitet som säljer

  Stick ut från mängden med högkvalitativa bilder som framhäver produktvärdet, stimulerar försäljningen och minskar antalet returer.

 • Från fotografering till handel i hög hastighet

  Snabba på arbetsflöden för fotografering, efterbearbetning och publicering för att få produkter från fotografering till webshop på bara några sekunder.

 • Övertygande innovation

  Ge liv åt dina produkter så att dina kunder kan känna sig trygga och få den information de behöver när de handlar online.

 • Arbetsflöden för varje konfiguration

  Vi stödjer företag som använder interna eller automatiserade arbetsflöden, med lösningar som sträcker sig från manuell till helt automatiserad, eller någonstans däremellan. Oavsett hur ditt arbetsflöde ser ut kan vi se till att du fortsätter att fotografera.

 • Skräddarsydda bildhanteringslösningar för alla produktsortiment eller volymer

  Fotografera smink eller bilar? Ett enda örhänge eller en möbelgrupp? Har du ett stort varumärke med ett ännu större lager eller en butik med ett skräddarsytt sortiment? Vi har den kunskap, flexibilitet och skalbarhet som krävs för att vara rätt partner för alla verksamheter.

  Vi samarbetar med branschens bästa partner inom e-handelsteknik och har skalan att skapa en skräddarsydd lösning för varje kund, oavsett vilken sektor eller vilket lager de har.
  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

   Mode

   Fånga varje struktur och detaljerade designdrag med våra kameror och använd bilderna för att skapa bilder i 360°, AR med exakta färger och annat innehåll som ökar kundengagemanget och bidrar till försäljning.

  • Canon_Argos_AFord_HIRES-61336.tif

   Smycken och klockor

   Fotografera de mest subtila detaljerna för dina kunder, så att de kan utforska din produkt från alla håll. Gör allt internt med våra integrerade arbetsflöden, så att du kan ha lagret tryggt och säkert på plats.

  • ITCG_B2B_Industry_Pre-motion

   Fordon

   Ta snabbt otroligt konsekventa och exakta bilder, så att du snabbt kan få ditt lager online och bort från upplagsplatsen, med bilder som dina kunder kan lita på - så att du sticker ut från konkurrenterna.

  • Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

   Detaljhandel

   Var flexibel och justera arbetsflödet för att anpassa det till fotografering av olika produktkategorier, så att det passar olika typer och storlekar.

  Canon känns definitivt som en intern partner, snarare än en extern leverantör. Vi arbetar både reaktivt och proaktivt med Canon och vänder oss till dem för råd och support.”

  Utnyttja din potential med Canon-kameror och SDK

  När du kombinerar kraften i vår kamerateknik med vårt flexibla SDK-paket kan du skapa innehåll som fångar tittarnas uppmärksamhet och ökar försäljningen.

  En strategi som är lika unik som din verksamhet

  Att samarbeta med oss handlar om mer än att hitta rätt utrustning – upptäck bildhanteringslösningar som är skräddarsydda efter dina behov och utformade för att ge ditt varumärke ett lyft.

  Relaterade artiklar

  A fashion shoot for an online clothes company, with a woman wearing a denim jacket and black tights poses in a photography studio.

  Reklam

  Tre vägar till framgång inom e-handelsfotografering

  Hur kan din produktfotografering hålla jämna steg när konsumenterna handlar alltmer online?

  Upptäck hur vi kan ge dig konkurrensfördelar i det snabbt föränderliga e-handelslandskapet med produkter och arbetsflöden som är anpassade efter dina behov.