Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

HANDELSLÖSNINGAR

Foto-, video- och programvarulösningar som förbättrar dina produkter

Skapa kostnadseffektivt innehåll med hög kvalitet som ger liv åt din produkt och driver dina varumärken framåt.

Låt dina varumärken glänsa med Canon-kameror och -programvaror

Canon är inte bara världsledande inom foto- och videoprodukter, utan även en innovatör inom programvara. När de här teknikerna kombineras har de förmågan att föra produkten närmare kunden.

 • CANON SOFTWARE

  CANON-PROGRAMVARA

  Programvara med verklig intelligens

  Canon har utvecklat programvara som smidigt integreras i dina befintliga program och ditt arbetsflöde, så att du kan skapa och ta bilder som kan användas i hela din produktportfölj.

 • R5_mountlens

  CANON-KAMEROR

  Beprövad kvalitet, professionella resultat

  Canons foto- och videokameror är mycket användbara verktyg som har utformats för att fånga färg, detaljer och struktur med oöverträffad kvalitet, vilket gör att dina produkter får ett tilltalande utseende och ger liv åt dem för dina kunder.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATIV PROGRAMVARA

Utveckla din förmåga att leverera

Canons SDK (Software Development Kit) erbjuder en uppsättning funktioner som du kan få åtkomst till med anslutna kameror. Genom att koppla en kamera till en dator eller smartphone kan dina utvecklare styra bildtagningsprocessen.

Canon Camera

Kamerakontroll

Fjärrstyr kameran snabbt och med precision samtidigt som du bibehåller full kontroll över exponering och fokus.

Canon Camera

Hantera innehåll och produktion

Hämta bilder, kontrollera och ändra kamerainställningar och fjärrfotografera från Mac, PC eller smartphone.

KUNDBERÄTTELSE

Använda R-systemet för e-handelsfotografering med Argos Sainsbury’s

Se hur Argos använder en egen studio med Canon-utrustning för att skapa ett snabbt och effektivt arbetsflöde vid samtidiga fotograferingar.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_SV

Relaterade produkter

Upptäck mer om Canons professionella foto- och videoprodukter som ger dig fullständig kontroll och oöverträffad kvalitet.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  Kompakta systemkameror

  Tänk om gällande vad du vet om kompakta systemkameror. EOS R5:s kompromisslösa prestanda revolutionerar din fotografering och ditt filmskapande.
 • Canon Camera

  Kompakta systemkameror

  Med EOS R6 kan du vara kreativ på sätt du inte trodde var möjliga, oavsett vad du fotograferar och hur du fotograferar det.
 • Canon Camera

  RF-objektiv

  Fotografera professionellt med din kompakta systemkamera i fullformat med ett zoomobjektiv på 24–70 mm med hög ljusstyrka och bildstabilisering i fem steg.
 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF-OBJEKTIV

  RF 70-200mm F2.8L IS USM är ett objektiv i den professionella trilogin av zoomar och är en perfekt följeslagare för nyheter, sport och resor.
 • Canon Camera

  SPEGELREFLEXKAMEROR

  Oavsett vad du fotograferar kan du vara säker på den kompromisslösa bildkvaliteten och fullständigt professionella prestandan.
 • Canon Camera

  SPEGELREFLEXKAMEROR

  Livet är fullt av ögonblick som inte kommer tillbaka. Fånga mer av dem med EOS-1D X Mark III och berätta din visuella historia för hela världen.
 • Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

  L-SERIENS ZOOMOBJEKTIV MED VIDVINKEL

  Fotografera professionellt med din kompakta systemkamera i fullformat med ett zoomobjektiv på 24–70 mm med hög ljusstyrka och bildstabilisering i fem steg.
 • Canon Camera

  MAKROOBJEKTIV MED FAST BRÄNNVIDD

  Kom närmare motivet ...
 • Ligg steget före med Canon

  Canons foto- och videolösningar för handel erbjuder snabb, kostnadseffektiv produktion av innehåll med hög kvalitet för att nå dina kunder i tid och på ett effektivt och konsekvent sätt, vilket maximerar produktiviteten, lönsamheten och marknadsandelarna.

  • En man och en kvinna som ler och tittar på en surfplatta.

   FÖRSTÅ DINA BEHOV

   Rådfråga

   Eftersom alla företag är olika tar vi oss tid att lyssna, förstå och ta reda på de bästa sätten att maximera dina unika arbetsflödesbehov.

  • DSR

   UTVECKLA DITT SYSTEM

   Definiera

   Nu när vi känner till din verksamhets natur och dina varumärkeskrav erbjuder vi ett dokumenterat utvecklingspaket som specificerar funktionerna hos programvaran för utvecklare om hur den fungerar med deras program.

  • A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop.

   SKAPA FÖR DITT VARUMÄRKE

   Utformning

   Med de viktigaste delarna på plats skräddarsyr vi ett paket som verkligen passar dina behov. Vi väljer kameror och objektiv som uppfyller alla dina krav.

  Hastighet

  Våra foto- och videokamerasystem är utformade för att ge enastående resultat, med stillbilder på upp till 45 megapixel, 20 bilder per sekund eller enastående 8K-filmer fulla av detaljer. Vårt sortiment av Canon-kameror ger enastående resultat – från ögonblicket du trycker på knappen kan du snabbt komma ut på en marknad med en strategi för flera kanaler och få effektiv distribution med minimal efterbehandling.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Bildkvalitet

  Canon tillverkar sina egna bildsensorer – banbrytande stillbilder och filmer med hög upplösning och den enastående färgprecisionen och skärpan som beundras i de legendariska objektiven. Med bilder av hög kvalitet kan du sticka ut bland konkurrenterna, vilket ger en bättre kundupplevelse. Funktionerna för autofokus och vitbalans ger superexakta resultat och framhäver alla detaljer och strukturer dina produkter förtjänar, vilket bidrar till att minska antalet returnerade produkter
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Konsekvens

  Ställ in, komponera, fotografera. Om och om igen. Med Canons teknik kan du vara säker på att du får fantastiska resultat gång på gång, så att dina produkter ser konsekventa och verklighetstrogna ut. Du får kreativ kontroll och behöver knappt korrigera och retuschera bilderna.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Produktivitet

  Våra kameror är snabba och effektiva med supersnabba processorer och blixtsnabb autofokus, så att du kan skapa fler och fler produkter medan våra kameror fortsätter att fotografera. Slutresultatet blir förstås att mer av ditt varumärke kommer ut på marknaden snabbare än någonsin.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Arbetsflödeshantering

  Våra programvarulösningar och kameror är gjorda för integrering i ditt arbetsflöde och helt anpassningsbara för att hålla jämna steg med din verksamhet när den växer och utvecklas. Från fil till online – med en Adobe RGB-färgprofil kan du granska dina bilder snabbt medan du fotograferar, vilket sparar tid vid efterbehandlingen och gör att dina bilder kan bli tillgängliga online för världen.

  Ett handelssystem för dig

  Oavsett i vilken bransch du verkar har Canon en handelslösning för dig. Våra experter skräddarsyr ett paket som uppfyller alla dina krav. Ta en titt på de områden som vi har arbetat inom hittills

  • DETALJHANDEL

   Produkter och tillbehör

   Maximera arbetsflödet och upplev snabb, exakt fotografering och video från dina produkter för webb och katalog.

  • 672149325

   MODE

   Kläder

   Fånga varje detalj med exakta färger, ge liv åt dina varumärken och fånga dina kunders uppmärksamhet.

  • STUDIO

   Porträtt och mycket mer

   Med mycket konsekvent exponering och ljussättning ber du bara dina kunder att sitta, posera och trycka på knappen.

  • MUSEUM

   Effektiv arkivering

   När ditt lager kräver maximal detaljrikedom och precision kan du vara säker på att Canons kameror, objektiv och programvaror kan skapa det perfekta systemet för din visuella katalog.

  Relaterade artiklar