Work professionals in the ofifce usng uniFLOW online for print and scan managment.

Välkommen till ditt
Canon-företagskonto

Ett företagskonto är öppet för alla som är registrerade som företag eller företag som använder utrustning från Canon.

Den fullständiga Canon-upplevelsen

Ett företagskonto ger åtkomst till flera användare för dina teammedlemmar, möjlighet att registrera dina företagsprodukter på ett ställe, åtkomst till prenumerationer som CPS och mycket mer.
Canon Camera

Ditt företagskonto

Hantera dina kontouppgifter, användare, produkter och prenumerationer, som CPS.

Produktregistrering

Registrera dina produkter idag så får du användbara komma igång-guider, uppdateringar av firmware, regelbundna produktnyheter och erbjudanden.

Canon Camera
Canon Camera

Support

Skicka service- och reparationsbegäran, lägg till kvitton för garanti och få anpassad support.

Så här fungerar det

 • Ansök

  Kom igång genom att skicka in en ansökan för ett företagskonto. Processen tar cirka 15 minuter och du behöver dina relevanta affärsdokument till hands (se vanliga frågor nedan).

 • Validering och konfiguration

  Ditt konto valideras och konfigureras inom två arbetsdagar.

 • Återställa lösenord

  När det har bekräftats och konfigurerats loggar du in på ditt konto via e-postmeddelandet om lösenordsåterställning som vi skickar till dig.

 • Klart att användas

  Börja använda ditt företagskonto genom att registrera produkter, dela dem med ditt team för åtkomst för flera användare och få åtkomst till de tjänster du behöver.

Så ansöker du om ett Canon-företagskonto

En snabbguide om hur du kommer igång med ett Canon-företagskonto.

GÅ MED IDAG

Är du redo att skapa ett företagskonto?

Ansök om ett företagskonto för att få tillgång till företagstjänster, registrera produkter, begära reparationer och mycket mer.

Vanliga frågor och svar

 • Alla som är registrerade som företag eller företag som använder utrustning från Canon. Alla som inte är behöriga (hobbyanvändare) kan ansöka till Canon Club.

 • Besök www.canon.se/business-account och klicka på ”Registrera dig”. Formuläret tar cirka 15 minuter att fylla i och det är obligatoriskt att tillhandahålla affärsdokument, t.ex. ett momscertifikat eller annat affärsdokument.

 • Ja, en affärsenhet som inte är momsregistrerad kan registrera sig och måste tillhandahålla något av dessa dokument: företagsfaktura (inte äldre än 3 månader) med företagsnamn och -adress, eller skatteregistreringscertifikat eller registreringscertifikat för det egna företaget. Dokumentet måste tydligt visa ditt företagsnamn och din företagsadress.

 • I enlighet med efterlevnadsrutinerna för företag måste vi validera ditt Canon-företagskonto med hjälp av ditt officiella momsregistreringsdokument.

  Anledningen till detta är att du skapar ett företagskonto med Canon som ger dig tillgång till priser, lösningar och tjänster som endast är tillgängliga för företag.

  Vissa av de tjänster vi erbjuder säljs över landsgränser och därför måste vi validera att företaget är giltigt för omvänd skattskyldighet.

  Dokumentet vi begär är inte tillgängligt offentligt, vilket skyddar ditt företag från att skapa ett företagskonto utan tillstånd.

 • Företag med momsregistreringsnummer måste tillhandahålla NÅGOT av följande: ett momscertifikat med företagsnamn och momsregistreringsnummer som SYNS TYDLIGT i dokumentet ELLER en företagsfaktura med momsregistreringsnummer som SYNS TYDLIGT i dokumentet. Företag som INTE har momsregistreringsnummer tillhandahåller NÅGOT av dessa dokument: företagsfaktura (inte äldre än 3 månader) med företagsnamn och -adress, eller skatteregistreringscertifikat eller registreringscertifikat för det egna företaget. Dokumentet måste tydligt visa ditt företagsnamn och din företagsadress. Om du inte vill dela kundens uppgifter när du skickar en företagsfaktura kan du dölja de uppgifterna så att endast ditt företagsnamn, företagsadress och momsregistreringsnummer syns tydligt.

 • Kunder kan besöka vår inloggningssida här:
  https://businessaccount.canon-europe.com/

 • Det tar cirka 15 minuter att skicka in din ansökan. Ha de nödvändiga dokumenten tillgängliga.

Canon Camera

Ligg steget före med Canon Professional Services

Behåll försprånget och maximera drifttiden med Canon Professional Services. Den professionella produktsupporttjänsten som hjälper dig att hålla verksamheten och utrustningen på banan, oavsett vilka hinder som kommer i vägen.

Skapa ett företagskonto, registrera dina produkter och välj en medlemsnivå som passar ditt företags behov.

BEHÖVER DU HJÄLP?

Vill du veta mer om den här tjänsten?