BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

Biometri

Att fotografera ansikten till ID-dokument, säkerhetsmässiga passerkort och HR-tillämpningar kräver korrekt och tillförlitlig information. Canon-kameror gör med sina högupplösta sensorer och sitt fantastiska objektivsortiment den här uppgiften enkel och effektiv, med arbetsflödeslösningar som matchar.
Canon Camera

Identifiera och autentisera

Biometrisk information kan, till skillnad från lösenord, inte glömmas bort, bytas ut eller förfalskas. En framgångsrik registrering av en människas ansikte bygger på en kombination av beprövad bildteknik och enastående programvara som ger snabba resultat med en knapptryckning. Av den anledningen används Canons kameror, blixtsystem, SELPHY-skrivare och objektiv av många organisationer och företag över hela världen för att samla in ansiktsdata till personalavdelningar, säkerhetskort och passerkort, tillsammans med scannrar för scanning av ID-dokument, vilket resulterar i arbetsflödeslösningar som gör processen så enkel som möjligt.

 • FÖRDELAR

  Få med alla detaljer

  Ta bilder med exakt färg och suverän skärpa med verklighetstrogna detaljer tack vare våra högupplösta sensorer och skriv ut motivet med stor precision med hjälp av SELPHY-skrivare.

 • FÖRDELAR

  Fantastiska arbetsflödeslösningar

  Utmärkt integrering i ditt befintliga arbetsflöde tack vare våra SDK-lösningar som anpassar kameran efter dina behov.

 • FÖRDELAR

  Anslutning med enkel kontroll

  Få smidig kamerakontroll med konsekvent SDK med öppen källkod via USB med noggrann synkronisering och fjärrstyrning via en smartphone med vårt CCAPI (Camera Control API).

Så kan biometri hjälpa ditt företag

Ta en titt på de många användningsområden där våra kameror kan ta biometriska bilder och förbättra säkerheten.

 • SEKTOR

  Säkerhetsmässiga passerkort

  Skapa detaljerade, tydliga och skarpa bilder av personal och besökare för säkerhetsmässiga passerkort.

 • FÖRDELAR

  ID-dokument

  Enkel bildhanteringslösning som lätt kan integreras i ett bredare biometriskt arbetsflöde samtidigt som regler efterlevs.

 • FÖRDELAR

  Tjänster för foto-ID

  Canon- och SELPHY-skrivare erbjuder en ID-lösning för detaljhandeln, från passerkort till körkort och allt däremellan.

 • FÖRDELAR

  Passerkort för evenemang

  Producera passerkort för evenemang med Canons utbud av kameror och skrivare samt objektiv som fungerar i alla väder.

 • Varför Canon?

  Canon är ett ledande namn inom bildhantering, och har så varit under mer än 80 år. Vi är den främsta leverantören av digitala bildhanteringslösningar för konsumenter, företag till företag och industri – från SDK-program för kommersiella, statliga och medicinska ändamål till professionella kameror och objektiv med en säkerhetskopierings- och supporttjänst som är oöverträffad.

  Liknande lösningar

  Canon har en omfattande erfarenhet av alla aspekter av industriell, företagsmässig och kommersiell fotografering, från helt automatiserade allt-i-ett-arbetsflöden till medicinsk bildhantering och scanning.

 • BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon Developer Programme

  Canons senaste webbplats för utvecklarsupport är fullpackad med användbara resurser för programutvecklare, oavsett om det gäller affärslösningar eller digital bildhantering.

 • BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  3D-fotogrammetri

  3D-fotogrammetri är processen att göra mätningar från fotografier, vilket gör att du snabbt och enkelt kan scanna, redigera och reproducera fysiska objekt.

 • BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Fotoautomat

  En allt-i-ett-bildtagningsstation som erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att ta ett porträtt på en mängd olika event och tillställningar. Posera, tryck och hämta en utskrift på bara några sekunder.

 • BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Fotografering och filmning för kommersiellt bruk

  Upptäck hur modebranschen genererar tusentals övertygande produktbilder varje dag.

 • BILDHANTERINGSLÖSNINGAR

  Canon Medical

  Canon Medical Europe erbjuder ett komplett sortiment av diagnostiska medicinska bildåtergivningslösningar, t.ex. CT, MR, röntgen, ultraljud och Healthcare Informatics.

 • Relaterade produkter

 • Spegelreflexkameror

  EOS 2000D

  Ta suveräna bilder med 24,1 megapixlar och Full HD-filmer. Utforska din kreativitet med den här roliga och enkla spegelreflexkameran.
 • Skrivare för hemmabruk

  SELPHY CP1300

  En snygg och mobil fotoskrivare som ger snabba och vackra trådlösa utskrifter och ID-foton från kompatibla smarta enheter och kameror.
 • Canon Camera

  BLÄCK OCH PAPPER

  Skriv ut med bläck som har färg av hög kvalitet och papper i vykortsstorlek för din SELPHY-skrivare.
 • Objektiv för spegelreflexkameror

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Ta din EOS till fler ställen med ett mycket kompakt standardzoomobjektiv.
 • Canon Camera

  FÖRETAGSSCANNER

  Kompakt, prisvärd och enkel – CanoScan LiDE 300 är en perfekt scanner för hemmet och kontoret. En lättviktig flatbäddsscanner med elegant design, fyra EZ-knappar och automatisk scanning för enkel och problemfri användning.
 • VILL DU VETA MER?

  Vill du ha mer information?

  Om du vill veta mer om Canons företagslösningar kan du följa länken för att kontakta Canon och fylla i informationen. Sedan blir du kontaktad av en medlem i vårt särskilda företag-till-företag-team för professionella bildhanteringsprodukter.