Varning om falska butiker

Det har kommit till vår kännedom att det finns flera webbplatser som påstår sig erbjuda Canon-produkter till betydligt lägre priser med 90 % rabatt eller mer. Dessa webbplatser har utformats för att se ut som Canons officiella butik och vi tror inte att de är legitima. De har som syfte att förvirra och lura våra kunder så att de delar med sig av personuppgifter och ekonomiska data. Vi råder våra kunder att vara försiktiga när de handlar online med Canon och andra återförsäljare.

Du kan känna igen Canons officiella onlinebutik eftersom alla butiker i Europa har ett liknande domännamn: https://store.canon.xx

Bokstäverna skiljer sig åt beroende på land. Exempel: https://store.canon.fr och https://store.canon.co.uk.

Osäker på en webbplats eller vill du rapportera falska butiker? Kontakta oss nu

Du kanske även är intresserad av:

Fraudulent Service Warning

Varning om falsk support

Om du behöver support för din Canon-produkt ska du alltid kontakta Canons officiella supportcenter för expertsupport i ditt land.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Regelefterlevnad

Vi följer relevanta lagar och regler i de länder som vi är verksamma i. Läs mer om våra redogörelser, ställningstaganden och riktlinjer avseende regelefterlevnad.

Fraudulent stores -Counterfeit

Piratkopiering

Piratkopierade Canon-produkter är svårare att upptäcka än du tror. Och mer destruktiva än du tror. Ta reda på hur du upptäcker dem.