Mini Print app
alt text goes here

Canon

Mini Print-appen

Gör dina bilder från Canon Zoemini och Canon Zoemini S2 personliga.

Ladda ned på iOS

Ladda ned på Android

Ge liv åt dina bilder

Med exklusiv tillgång till häftiga och kreativa alternativ och direkta länkar till alla dina ögonblicksbilder på sociala medier är Mini Print-appen den perfekta partnern för unika, delbara och personligt anpassade utskrifter från Canon Zoemini och Canon Zoemini S2.

Fånga och skapa

Le, fota och fånga det perfekta ögonblicket med Mini Print-appen eller gå in på dina bildfiler och konton på Facebook, Instagram, Google Foto, Dropbox eller iCloud för att omvandla dina bilder till häftiga minnessaker. Varje självhäftande bild på 5 x 8 cm skrivs ut med ZINK™-teknik för hållbara och vattentåliga bilder, redo för omedelbar delning.

Capture and create

Perfekta bilder

Ge dina bilder lite personlighet med Mini Print-appens redigeringsalternativ. Prova en ram, lägg på ett filter eller lägg till egna symboler och egen text för en mer originell stil. Testa kamerans liveeffekter för en unik selfie och AR för en delbar utskrift med en överraskning.

Picture-perfect

Kreativa samlingar

Visa upp dina kreativa färdigheter och kombinera dina favoritbilder i ett kollage med appens smarta kollageverktyg eller använd uppslag över längder för att skapa en enastående, självhäftande affisch av fyra eller nio mindre bilder.

Creative collections

Konfigurera

Få ännu mer kreativ kontroll från Mini Print-appen för din Canon Zoemini S2. Använd appens självutlösare och fjärravtryckare för att ta den perfekta selfien eller en rolig gruppbild. Ställ in en fördröjning på upp till tre sekunder med timern och använd fjärravtryckaren så att du och dina vänner hinner inta en pose.

Tailor-made

Kompatibilitet med Mini Print-appen

Den här appen är helt kompatibel med Canon Zoemini och Canon Zoemini S2 och kan hämtas kostnadsfritt till både iOS- och Android-enheter.

Kräver att den mobila enheten är ansluten till Canon Zoemini eller Canon Zoemini S2 via Bluetooth® och Canon Mini Print-appen som är tillgänglig kostnadsfritt på App Store och Google Play. Kompatibel med mobila enheter med iOS 9.0 eller senare och Android-enheter med Android 4.4 eller senare.

Fota, skriv ut och fortsätt

Skapa utskrifter av minnen med en kamera i fickformat – den perfekta följeslagaren när du är ute och reser