digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Hämta på iOS

Digital Photo Professional Express

För portabla och trådlösa digitala fotograferingsarbetsflöden förser Canons Digital Photo Professional Express (DPP Express)* vissa av de kraftfulla funktionerna i Canons DPP-programvara för datorer till din kompatibla iPad. Canons Digital Photo Professional Express fungerar tillsammans med Canons Camera Connect-app, vilket gör att du kan importera, söka och redigera Canon .CR3 RAW- eller JPEG-bilder var du än är.

*Observera att version 1.2.0 av Digital Photo Professional Express-appen från och med oktober 2019 är tillgänglig mot en månadsvis prenumerationsavgift. Mer information kommer inom kort.

Anslut trådlöst

Med Camera Connect-appen* installerad på din kompatibla iPad är det enkelt att ansluta trådlöst till kameran för att hämta bilder. Bilder som sparats på kamerans minneskort kan hämtas automatiskt och omedelbart för att granskas, delas eller redigeras i DPP Express-appen.

camera and app

Utveckla dina bilder var du än är

När bilderna har importerats kan du granska, bearbeta och redigera Canon .CR3 RAW- och JPEG-bilder i full upplösning med hjälp av Canons ursprungliga RAW-filkonverterare och vara förvissad om att filerna bearbetas med bästa kvalitet och färgresultat.

using the app

Skapa och använd Redigera historik

DPP Express aktiverar Multiredigeringshistorik för att skapa och jämföra olika versioner av samma bild. Användbar för att differentiera och jämföra effekter eller inställningsändringar på samma bild. Funktionen skapar upp till fyra versioner redigeringshistorik att visa och spara. Om du vill använda samma korrigeringar på olika foton kan Redigera historik även kopieras och klistras in bland bilderna med hjälp av justeringsfunktionerna kopiera och klistra in i DPP Express.

edit histories on app

Hämta nu

Appen Digital Photo Professional Express finns tillgänglig för hämtning via Apple App Store för kompatibla iOS-enheter.


Kompatibilitet

OS-version: iOS 11.4
Enheter: alla modeller av iPad Pro/iPad (6:e)/mini4/Air2 (iPad med installerad RAM-minneskapacitet på 2 GB eller mer) 


Första generationens iPad mini2/mini3/Air går att installera, men stöds inte. Du kan inte installera appen på en tidigare version av
ovanstående iPad- och iPhone-/iPod touch-modeller

Språk

Japanska, engelska, franska, tyska, italienska, spanska, kinesiska (förenklad), ryska, koreanska, turkiska, brasiliansk portugisiska