BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

KIKARE FÖR
RACING OCH
SPORTEVENEMANG

Håll koll på allt som händer vid hästkapplöpningar och motorsport eller flyguppvisningar.

Kom bekvämt närmare

Med våra kompakta racingkikare kommer du bekvämt närmare händelsernas centrum. En optisk bildstabilisator ger stadig vy utan stativ. Ett brett synfält gör det lättare att få en överblick av banan eller himlen och följa motiv som rör sig snabbt.

Kom så nära du behöver

Förstoringar mellan åtta och tolv gånger är perfekta för utomhussport. På flyguppvisningar eller andra evenemang där du är långt från händelsernas centrum lämpar det sig med förstoringar på tio och tolv gånger. Förstoringen på åtta gånger fungerar bra inomhus.

Get as close as you need

Enastående stadig bild utan stativ

Med Canons optiska bildstabilisator (IS) kan du luta dig tillbaka vid banan med stadig bild utan stativ. Den motverkar flera olika rörelser och skakningar. Identifiera och håll koll på motiv som rör sig snabbt med jämn panorering.

Super steady handheld viewing

Suverän kvalitet från kant till kant

Våra kikare för sportevenemang har Canons precisionsoptik och Super Spectra-beläggning. Du kommer närmare händelserna med tydliga och skarpa detaljer. Fältsutslätningselementet garanterar en detaljerad bild ända ut i kanterna och är mindre ansträngande för ögonen.

Canon precision optic

Enkel, bekväm hantering

En välbalanserad design ger bekväm och enkel hantering under längre perioder. Stora ögonmusslor i gummi kan fällas bakåt om du har glasögon och dioptrijusteringen kan anpassa optiken efter din syn. En rem och väska skyddar kikaren.

Easy comfortable operation

Rekommenderad kikare för sportevenemang

Välj bland en rad olika förstoringar och kom bekvämt närmare händelsernas centrum.

Andra aktiviteter

Upptäck hela vårt sortiment av kikare och få all information du behöver för att välja de kikare som passar dig bäst.

Relaterade produkter