ARTIKEL

Välkommen till revolutionen inom inredning

Digitaltryckt tapet på rätt sätt

Ladda ner guiden

Globala trender och banbrytande teknik

Den globala marknaden för heminredning växer exponentiellt. Är du redo för digitaltrycksrevolutionen?

Hämta inredningsguiden

Wallpaper, printed digitally

Kundanpassning är den nya standarden

Tapeter och väggbeklädnad är en snabbt växande verksamhet inom inredningsvärlden. Tapet, väggmålningar och andra typer av inredning i större skala representerar i dagsläget en explosionsartad global marknad.

Den aktuella trenden idag visar tydligt att människor önskar göra sina hem mer personliga. Det leder till en ökad efterfrågan av exklusiva och kundanpassade inredningsprodukter, både för hem- och företagsmiljöer.

Det ger fantastiska möjligheter för att utöka och skapa tillväxt av din verksamhet.

Digitalt skapat på rätt sätt

En av de största drivkrafterna för den här tillväxten är övergången från traditionellt tryck till digitaltryck. Digitaltryck skiftar fokus från stora produktionskörningar av standardiserade designer och små vinstmarginaler till små upplagor av unika produkter med mycket större vinstmarginaler.

Digitally printed wall covering

Kvalitet är nyckeln

En sak är avgörande på den här marknaden: kvalitet är nyckeln. Colorado 1650 med UVgel-teknik är känd för sin kvalitet, hastighet och flexibilitet och passar perfekt för den här marknaden. Canon har utvecklat en teknik som erbjuder luktfria utskrifter som kombinerar ett väldigt brett färgomfång med en sammetslen matt yta, något som många inredningsspecialister föredrar.

Utskrifterna torkar direkt, redo för efterbehandling och är extremt robusta. Colorado säkerställer även utskrifternas färgkonsekvens och dimensionella stabilitet. Till och med när du utför nya körningar flera veckor senare.

Är du redo att delta i revolutionen för digitala tapeter?

UVgel Wallpaper Factory

UVgel-teknik är perfekt för väggbeklädnader och tapeter. För att kunna massproducera tapeter tog vi det ett steg längre: vi presenterar UVgel Wallpaper Factory. En fullständigt integrerad och heltäckande moduluppbyggd lösning med en Fotoba Jumbo Roll-funktion, beskärning, tillbakaspolning och tejpningsenhet – allt på en gång.

Kvalitetsresultat i riktig produktionshastighet – helt automatiserat! Titta på videon nedan för en förhandsglimt.

wallpaperfactory

Video om UVgel Wallpaper Factory

Titta på en video

Upptäck mer

Digitala tapeter skapta på rätt sätt. Intresserad?

Prata med vårt team