Evolve, Elwe Special Promotions grow their business using the latest printing technology from Canon

Elwe Special Promotions: utvecklingen av utskrift för försäljningsställen

Utmaningen

Utskriftsleverantören Elwe ligger i Nederländerna och är specialiserade på att producera högkvalitativa försäljningsskyltar för detaljhandeln. De erbjuder sina kunder en komplett, heltäckande tjänst – från inledande design och korrekturprocess ända fram till produktion, lagring och leverans – med ett brett utbud av valfria förpackningstjänster.

Företagets rykte om kvalitet, effektivitet och kundservice har under mer än 20 år gett dem flera större kunder på den inhemska marknaden, däribland butikskedjorna Albert Heijn och Jumbo. Traditionellt sett har sådana kunder beställt hundratals eller tusentals skyltar i taget – något som Elwes analoga utskriftsteknik var fullt utrustad att klara av.

Evolve, Elwe Special Promotions respond to the latest printing trends by reducing the time and cost of producing small print runs

"Vi hade inga problem med att hantera tio skyltar eller till och med tusen. Men för våra kunder var kortare serier ofta inte prisvärda."

Företaget beslöt därför att uppgradera till ett snabbare, effektivare digitalt utskriftssystem – både för att stödja sin fortsatta verksamhetstillväxt och för att kunna lyssna bättre på kundernas behov.

Canons lösning

För Canon var lösningen uppenbar: Flatbäddsskrivaren Océ Arizona 660 XT är snabb, enkel att använda och väldigt mångsidig. Minst lika viktigt är att dess Océ VariaDot-bildteknik ger den enastående bildkvalitet som Elwe behövde för sina försäljningsskyltar

Fördelar

Kirsten Van Brummen förklarar att Arizona 660 XT's påverkan har varit dramatisk, både när det gäller flexibilitet och produktivitet:

"Nu behöver vi inte ge avkall på kvalitet och leveranstid, och kan erbjuda försäljningsmaterial i mindre volymer till konkurrenskraftiga priser."

Evolve, Elwe Special Promotions attract new customers, using Canon’s business printing solutions

Även kunderna har blivit imponerade av företagets förmåga att erbjuda större anpassning av sina försäljningsprodukter – något som hade varit väldigt dyrt med analog teknik.

Den kanske största förändringen är dock att genom att producera korta serier och enstaka jobb till en lägre kostnad har Elwe kunnat locka till sig en helt ny typ av kunder – inte bara större återförsäljare utan även små företag och enskilda näringsidkare. Kirsten Van Brummen säger att ”Eftersom vi kan leverera försäljningsmaterial från ett enda exemplar har vi nu en hel del mindre kunder”, allt från ”en kund som skapar förinspelade guidade turer för muséer till apotekaren runt hörnet”.

Denna nya försäljningsutskriftsmodell on demand har hjälpt Elwe att övervinna begränsningarna hos analoga utskrifter och gör det möjligt att uppnå målen för tillväxt i företaget. Och allteftersom företaget fortsätter att växa har de nu en partner som kan hjälpa dem att möta alla utmaningar de ställs inför, som Kirsten Van Brummen sammanfattar:

"Vi får ofta krävande förfrågningar och mycket förväntas därför från våra partners. Canon har blivit en partner som finns där och tänker tillsammans med oss hela tiden."

Ta reda på mer

Kontakta oss

Upptäck hur vi kan hjälpa även din verksamhet att utvecklas

Läs mer