MAKE IT '22

Det var ett nöje att få välkomna våra kunder och kollegor från hela EMEA till årets första liveevent. Vi delade nya perspektiv och skapade kontakter, och vi kan med säkerhet säga att det var en enorm framgång.

Missade du liveeventet? Nu finns en samling höjdpunkter, bland annat presentationer, demonstrationer och sessioner med affärsinnovation, tillgängliga på vår lättanvända webbplats för B2B-event.

 • EVENT

  Make It '22

  Vårt första fysiska liveevent sedan 2019. Med tankeväckande presentationer och riktade affärsutvecklingsspår delade vi med oss av nya perspektiv på produktionstryck och hur du kan skapa ännu mer värde för dina kunder i en förändrad värld.

 • EVENT

  Make It 2021

  En digital upplevelse och festival – och det främsta onlineeventet för tryckeribranschen. Vi samlade ett spännande utbud av produktdemonstrationer, experthandledning från hela världen och inspirerande huvudtalare vid en tidpunkt då företag brottades med en ”ny normal” vardag.

en man som tittar på en smartphone

En värld av expertkunskaper för din tryckverksamhet

Ta del av inspirerande innehåll och värdefulla affärsinsikter från internationella experter. Vi finns här för att hjälpa dig att återhämta dig och växa.

Praktiska råd nära dig

Make It '22 blandar tankeväckande presentationer och teknikdemonstrationer i realtid samt riktade affärsutvecklingsspår och -sessioner som hjälper dig att föreställa dig och uppnå nya nivåer av framgång.

en grupp människor i ett möte

Vill du bli inspirerad och upptäcka hur du kan utöka din verksamhet?

Håll koll på det senaste inom Canon-teknik. Registrera dig och logga in på vår plattform för hybridevent för att få omedelbar åtkomst till en mängd användbara insikter och videoinnehåll, som omfattar allt från visionärt ledarskap kring tillväxtmöjligheter och framtidens tryckeribransch till spännande teknikdemonstrationer och presentationer från hela Canon EMEA.

 • Make It Grow

  Övergång från överlevnadsläge till att blomstra med aktuella och framtida möjligheter.

 • Make It Count

  Vår senaste Insight Report betonar vikten av att visa avkastningen på investeringar i digitaltryck för potentiella och befintliga kunder i tydliga, kommersiella ordalag som är kopplade till affärsmål.

 • Make It Seamless

  Intelligent och skalbar automatisering som gör mesta möjliga av aktuell och framtida investering i teknik för förtryck, tryck och efterbehandling, samtidigt som den bidrar till att frigöra ditt teams fullständiga kreativitet och produktivitet.

imagePRESS V1000

Utforska det senaste inom imagePRESS: en digital tryckpress för proffsiga resultat i medelstora tryckmiljöer, fullmatad med robusta funktioner och innovativ teknik.
TA REDA PÅ MER
imagePRESS V1000 – grundläggande

Relaterade produkter och tjänster

 • Arizona 135 GT
  Kliv in i en värld av nya tryckmöjligheter med vårt Arizona-sortiment: industriella och specialiserade skrivare för tillämpningar bortom skyltmarknaden.
 • två yrkesverksamma som arbetar tillsammans

  Programvara för automatisering av dokumentprocessen

  Utforska våra lösningar som har utformats för att förändra hur du producerar och hanterar kundkommunikation och datadriven verksamhetskritisk dokumentation i flera utdatakanaler.
 • imagePROGRAF PRO-4100S

  Canon imagePROGRAF-storformatsskrivare

  Utforska vår växande imagePROGRAF-serie med storformatsskrivare som ger enastående kvalitet och produktivitet med användarvänliga funktioner som passar alla arbetsmiljöer.
 • varioPRINT 140
  Upptäck vårt utbud av tonerproduktionspressar för svartvita tillämpningar, från mäktiga TITAN till lösningar på mellan- och ingångsnivå efter dina behov.
 • BEHÖVER DU HJÄLP?

  Vill du prata med en Canon-representant?