MAKE IT '22

Det var ett nöje att få välkomna våra kunder och kollegor från hela EMEA till årets första liveevent. Vi delade nya perspektiv och skapade kontakter, och vi kan med säkerhet säga att det var en enorm framgång.

Missade du liveeventet? Nu finns en samling höjdpunkter, bland annat presentationer, demonstrationer och sessioner med affärsinnovation, tillgängliga på vår lättanvända webbplats för B2B-event.

en man som tittar på en smartphone

En värld av expertkunskaper för din tryckverksamhet

Ta del av inspirerande innehåll och värdefulla affärsinsikter från internationella experter. Vi finns här för att hjälpa dig att återhämta dig och växa.

Praktiska råd nära dig

Make It '22 blandar tankeväckande presentationer och teknikdemonstrationer i realtid samt riktade affärsutvecklingsspår och -sessioner som hjälper dig att föreställa dig och uppnå nya nivåer av framgång.

en grupp människor i ett möte

Vill du bli inspirerad och upptäcka hur du kan utöka din verksamhet?

Håll koll på det senaste inom Canon-teknik. Registrera dig och logga in på vår plattform för hybridevent för att få omedelbar åtkomst till en mängd användbara insikter och videoinnehåll, som omfattar allt från visionärt ledarskap kring tillväxtmöjligheter och framtidens tryckeribransch till spännande teknikdemonstrationer och presentationer från hela Canon EMEA.

imagePRESS V1000

Utforska det senaste inom imagePRESS: en digital tryckpress för proffsiga resultat i medelstora tryckmiljöer, fullmatad med robusta funktioner och innovativ teknik.
TA REDA PÅ MER
imagePRESS V1000 – grundläggande

Relaterade produkter och tjänster

 • Arizona 135 GT
  Kliv in i en värld av nya tryckmöjligheter med vårt Arizona-sortiment: industriella och specialiserade skrivare för tillämpningar bortom skyltmarknaden.
 • två yrkesverksamma som arbetar tillsammans
  Utforska våra lösningar som har utformats för att förändra hur du producerar och hanterar kundkommunikation och datadriven verksamhetskritisk dokumentation i flera utdatakanaler.
 • imagePROGRAF PRO-4100S
  Utforska vår växande imagePROGRAF-serie med storformatsskrivare som ger enastående kvalitet och produktivitet med användarvänliga funktioner som passar alla arbetsmiljöer.
 • varioPRINT 140
  Upptäck vårt utbud av tonerproduktionspressar för svartvita tillämpningar, från mäktiga TITAN till lösningar på mellan- och ingångsnivå efter dina behov.
 • BEHÖVER DU HJÄLP?

  Vill du prata med en Canon-representant?