A faster, more flexible approach to packaging.

Förpackning

Se till att ditt företag inte riskerar att hamna på hyllan. Utveckla en snabbare och mer flexibel hantering av förpackningar.

Om produkterna ska synas på en konkurrensutsatt marknad måste varumärkesägarna skapa exceptionella förpackningar som snabbt kan ändras.

Vår digitala teknik effektiviserar ditt arbetsflöde och gör korta utskriftsserier snabbare och mer kostnadseffektiva – och därmed får kunderna möjlighet att testa och finslipa sina förpackningar.

Fördelarna med vår teknik för utskrifter av förpackningar.

Benefits Benefits

Erbjud möjlighet till maximal designfrihet

Skapa högkvalitativa förpackningar som enkelt kan anpassas

Benefits Benefits

Hjälp kunderna förbättra sin design

Producera korta serier och prototyper kostnadseffektivt

Benefits Benefits

Klara snäva tidsramar

Utveckla automatiserade heltäckande arbetsflöden med minimala förberedelser

Benefits Benefits

Förbättra dina kunderbjudanden

Ge nya alternativ för efterbehandling och innovativa applikationer

Fokus på förpackningar

Thinking out of the box.
Tack vare Canons support och teknik är vi på god väg att uppnå våra affärsmål

Atle Andreassen

Grundaren av i-Pack

Utmaningen

i-Pack, den norska tillverkaren av förpackningar och grafiskt säljmaterial, ville förbättra och utöka sina kunderbjudanden genom att sköta mer av sitt dagliga utskriftsbehov internt. Outsourcing kan både gå för sakta och kosta för mycket, och inte ge företaget möjlighet att styra kvaliteten och precisionen eller tillverka prototyper kostnadseffektivt

Thinking out of the box.
The solution

Lösningen

Efter konsultation med Canon bestämde sig i-Pack för att det bästa sättet att uppnå sina ambitiösa planer för tillväxt var att investera i en Arizona-flatbäddsskrivare. Arizonan är snabb och flexibel och var det perfekta valet för att skapa korta, högkvalitativa och uppseendeväckande serier.

Fördelarna

Lösningen har halverat outsourcingkostnaderna och minskat leveranstiderna med upp till 30 %, och gett en 300-procentig ökning av utskriftsvolymerna. Flexibiliteten med i-Packs nya teknik gjorde också att företaget kunde erbjuda spännande nya produkter, t.ex. utskrifter på trä, plast och stål.

The benefits

Se till att synas på en konkurrensutsatt marknad – utveckla en mer kreativ och kostnadseffektiv metod för att producera förpackningar.


PRATA MED VÅRT TEAM

Så här fungerar detViktiga lösningar

Colorado 1640

Colorado är den första produktionsskrivaren med Canons unika UVgel-teknik som ger oöverträffad produktivitet med minimalt underhåll och enastående utskriftskvalitet på bredast möjliga utbud av media.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Arizona

Den prisbelönta Arizona-serien med mångsidiga UV-flatbäddsskrivare som kan hantera en mängd innovativa tillämpningar på styva och flexibla medier ger fantastisk bildkvalitet även vid höga hastigheter.

ColorWave 700

ColorWave 700 är en snabb och flexibel färgskrivare som är perfekt för större grafikapplikationer och som ger direkttorkande och vattenbeständiga utskrifter med hög kvalitet på bestrukna, obestrukna och anpassade medier.
Offering high quality, instant dry and waterproof prints on coated, uncoated and custom media.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality

imagePRESS

imagePRESS-serien med digitala färgtryckpressar erbjuder hög prestanda och enastående kvalitet och omfattar ett brett utbud av modeller, för företag av alla storlekar.

ProCut

ProCut-serien består av mycket precisa, automatiserade skärbord som ger stor flexibilitet och produktivitet för grafiska applikationer, utrustade med programvara som effektiviserar arbetsflödet från prepress till efterbehandling.
ProCut
Print in stunning quality with this range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Skriv ut med fantastisk kvalitet och det här utbudet av högpresterande skrivare för breda format – i den färgskala och precision som de mest krävande grafikmiljöerna behöver.

ONYX Thrive

Programvaran ONYX Thrive för skalbar utskriftshantering av grafiska tillämpningar förenklar hela produktionsprocessen för storformat. Den skapar effektiva, heltäckande arbetsflöden som ger exakta och felfria resultat av hög kvalitet.
ONYX Thrive
Ligg steget före på en föränderlig marknad genom att investera i våra verktyg för förpackningsutskrifter.