01-m50 hero

Artikel

EOS M50 – bli först

Fem fantastiska människor, fem otroliga videor – en utmärkt kamera med oräkneliga kreativa möjligheter


Vi gick bakom objektivet för att ta reda på precis vad Canon EOS M50 4K kompakta systemkamera kan göra. De här fem fantastiska pionjärerna är bland de första att upptäcka dess möjligheter – blir du nästa?

Self Portrait Katie McDonnell 2

Katie McDonnell

Katie är professionell freerunner, finalist i Ninja Warrior UK, vlogger och hon har även agerat body double för Ellie Goulding, Anne Hathaway och Milla Jovovich.

Free-Run i hemmet

Med pojkvännen Erik bakom objektivet visar Katie McDonnell och Canon EOS M50 vad de går för i ett hus perfekt för parkour. Slow motion med 120 b/s fångade smidigt Katies bakåtvolt och fjärrkontrollen var perfekt för ginger flippen på flygeln.

Erik använde en slutare med en hastighet på 10 b/s för att filma Katies häftiga 360-volt från balkongen och överförde sedan lika enkelt bilderna trådlöst till sin bärbara dator.

”EN SAK SOM JAG VILLE GÖRA VAR EN GINGER FLIP PÅ DEN HÄR FLYGELN ...”

04_EOS_M50_black_Lifestyle_3_Alex_Vizeo

Alex Vizeo

Alex är en hyllad resebloggare och -fotograf som har rest med ryggsäck över fem kontinenter och även vunnit stora bloggutmärkelser.

Paris från en helt annan vinkel

Med en superselfiepinne som ansluter telefonen till Canon EOS M50 fann Alex Vizeo kärleken för sin hemstad Paris på nytt med fjärrvyer i realtid i både stillbilder och video. Utifrån Alex egna erfarenheter hittade han några hemliga hustak med fantastiska utsikter över den storslagna staden och dess världsberömda landmärken, vilka EOS M50 fångade med stor detaljrikedom i 4K. Paris au max!

”DET VAR DET HÄR JAG LETADE EFTER HELA DAGEN ... DET HÄR ÄR DEN BÄSTA UTSIKTEN I PARIS! ”

06_EOS_M50_black_Lifestyle_22mm_Kay_Nambiar_16

Kay Nambiar

Efter att ha vunnit ett överlevnadsprogram på tv har Kay gått vidare till att bli en framgångsrik modell, musiker, tv-presentatör och Instagram-stjärna.

En man, en båt – och en stadsmiljö

Kay Nambiar kanske blev känd efter att ha vunnit ett överlevnadsprogram, men utanför staden, i en båt och ett försök att hitta lite vildmark utanför Amsterdam hamnade han på djupt vatten.

Med hjälp av Canon EOS M50:s lättbytta objektiv klickade allt på plats. Kay upptäckte att touch och dra-autofokus var perfekt för närbilder – och fick närkontakt med en ko!

”JAG SKA FÖRSÖKA HITTA EN BÅT OCH SE HUR LÅNGT DEN TAR MIG – SPÄNNANDE TIDER! ”

EOS_M50_white_lifestyle_Celine_Barnaerts_10

Celine Bernaerts

Celines arbete som makeup-artist har förekommit i tidningar som Vogue och Elle, och hennes modetips har gett henne stor framgång på sociala medier.

Makeup-stjärna lämnar studion

Makeup-artisten Celine Bernaerts, som har arbetat med mode på hög nivå, bestämde att det var dags att byta studion mot naturen, utrustad med endast Canon EOS M50. Efter att ha anslutit sin smartphone använde Celine kamerans smarta autoläge för att ta flera selfies – kraften hos den inbyggda RAW-bearbetningen gjorde resten.

Hon lyckades till och med få låna en häst för ett otroligt sista foto för dagen!

”DET MEST AVGÖRANDE ÖGONBLICKET UNDER DET HÄR LILLA ÄVENTYRET? JAG SKA FOTOGRAFERA MED HÄSTAR. ”

EOS_M50_White_Lifestyle_Anne_Dubndidu

Anne Dubndidu

Soldyrkare, personlig tränare, författare, skribent och glädjespridare – Anne är en del av en ny generation av vloggande träningsentusiaster.

Fånga klättrande höjdpunkter i svagt ljus

Anne Dubndidu har ofta följt det bergiga spåret uppför Pic Saint Loup i Languedoc, Frankrike – men aldrig på natten. Med Canon EOS M50 som sällskap använde Anne en blandning av lång exponering och normal fotografering med det ljusstarka 22mm f2-objektivet för att få ut det mesta av det svaga ljuset.

Efter ljusmålning vid varje kilometer kom Anne upp till toppen precis i tid för att fånga den enastående soluppgången, och ta en perfekt selfie.

”KOM IHÅG ATT PROVA NYA SAKER – FÖR ATT DET ÄR HELT KLART VÄRT DET. ”

Canon EOS M50

Upptäck dina egna extraordinära förmågor med den inspirerande Canon EOS M50

TA REDA PÅ MER