low-light photography

Kameror för svagt ljus

Fånga den verkliga atmosfären i ögonblicket när solen går ned med Canons kameror för svagt ljus med HS-system

Skarpare bilder – mindre brus

Om man fotograferar i svagt ljus med en smartphone kan resultatet bli en besvikelse. En kompakt Canon-kamera för miljöer med svagt ljus innehåller avancerade optiska lösningar, sensorer och processorer så att du kan få bättre och mer realistiska resultat vid svagt ljus.

photography clarity

Fånga stämningen i ögonblicket

När man använder blixt i svagt ljus är det lätt att förstöra stämningen i en bild. Resultatet blir ofta bleka ansikten, onaturliga färger och mörka bakgrunder. Canons kameror för svagt ljus med HS-system levererar bra resultat utan blixt – så att du kan föreviga exakt det du ser.

face woman photography

Ingen mer oskärpa

Fotografering med en handhållen kamera i svagt ljus kan ge kameraskakningar och suddiga bilder, men våra kameror för HS-system, objektiv med stora bländare och Intelligent IS gör att du kan fotografera med handhållen kamera i miljöer med levande ljus eller på en konsert och ända få skarpa resultat.

shooting handheld in low light

Avancerade tekniker för fantastiska bilder i svagt ljus

Canons innovativa HS System har en exklusiv kombination av en högkänslig sensor – som fångar upp mer ljus än vanliga sensorer – och en kraftfull DIGIC-processor. Den ger en garanterat förstklassig bildkvalitet och är förträfflig i svagt ljus, så att man kan fånga ögonblickets sanna atmosfär

Objektiv med stor bländare

Det här f/1,8-objektivet släpper in mer ljus i kameran och möjliggör kortare slutartider för naturliga bilder med mindre oskärpa. En professionell Canon-kamera med förstklassig snabb optik och HS System är det perfekta valet om du vill hantera fotografering i svagt ljus.

G7 X camera

Intelligent IS

Canons banbrytande lösning Intelligent IS är ett avancerat optiskt bildstabiliseringssystem som kompenserar för kameraskakningar så att du kan ta skarpa bilder utan stativ i svagt ljus. Mångsidig och helautomatisk – den här kameran anpassar sig efter olika motiv för ett garanterat perfekt resultat.

low light city photography

Observera att alla tjänster inte är tillgängliga i alla produkter.