Alan Rowan with the Canon PowerShot SX740 HS in front of mountains and a lake
Blank-Rect Image

Canon PowerShot SX740 HS

Kompaktkameran har hela 40x optisk zoom och otrolig 4K-film.

Köp nu

Alan Rowan using the Canon PowerShot SX740 HS to photograph a stream

Upptäck PowerShot SX740 HS

Bergsbestigaren Alan Rowan delar sin story och varför PowerShot SX740 HS är den perfekta följeslagaren på resan.

Titta på en video

Berätta din story i 4K med kraftfull 40x superzoom

Den kraftfulla och kompakta PowerShot SX740 HS med 40x optisk zoom, supersnabb DIGIC-bearbetning och spektakulär 4K-film är den ultimata allt-i-ett-lösningen för att fånga viktiga ögonblick med en detaljrikedom på 20,3 megapixels.

Visa den fullständiga specifikationen

Canon PowerShot SX740 HS

40x zoom i fickan

PowerShot SX740 HS är bara 39,9 mm djup och har en kraftfull 40x optisk zoom och en 20,3 megapixels CMOS-sensor, plus DIGIC 8 för att enkelt ta foton med hög kvalitet.

Capture memories in stunning 4K

Tillvarata minnen i enastående 4K

Med spektakulär 4K-film och 5-axlad stabilisering fångar du ögonblicket med otrolig detaljrikedom, även om du fotograferar i rörelse.

Perfekta kompositioner

Canons unika DIGIC 8-processor hanterar aktivt kamerainställningar, till exempel Zoom Framing Assist och Hybrid Auto, så att dina foton får otroliga resultat.

The Canon PowerShot SX740 HS photographing a girl in the woods

Snabb fotografering

Missa inte ett ögonblick med en otroligt snabb respons och serietagning med 10 b/s, och ta den perfekta selfien med hjälp av självporträttsläget och en uppfällbar LCD-skärm.

Young girl doing a cartwheel frame by frame

Galleri

Dela och lagra foton med Wi-Fi och Bluetooth®

Med avancerad Bluetooth®, Wi-Fi-anslutning* och automatisk överföring kan du enkelt dela och säkerhetskopiera foton till kompatibla smarta enheter eller datorn hemma för att spara dina minnen.

Viewing photos taken on the Canon PowerShot SX740 HS on an iPad

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Upptäck mer

Hämta inspiration

Från färgglad makro till dimmiga bergstoppar – så här använder Alan Rowan Canon PowerShot SX740 HS för att få den perfekta naturbilden.

Gå till artikel

Alan Rowan stands on the side of a hill, with yellow gorse bushes, grassy fields and a river in the valley behind him. He holds a compact camera to take a photo of the natural view.
Canon PowerShot SX740 HS WITB

Medföljer leveransen

Digitalkamera PowerShot SX740 HS (BK)

Handlovsrem WS-800

Batteri NB-13L

Batteriladdare CB-2LHE

Nätkabel (E)

Kit med användarhandbok

Kompatibla tillbehör

Tekniska data

40x

40x

Optisk zoom

4K

4K

UHD

DIGIC 8

DIGIC 8

Kraftfull processor

5-axis

5-axlad

stabilisering

20.3 Megapixel

20,3 megapixels

CMOS-sensor

180 degree

180 grader

Uppfällbar LCD-skärm

10 fps

10 b/s

Serietagning

Bluetooth®

Bluetooth®

Alltid ansluten

Se fullständig specifikation

Canon PowerShot SX740 HS

Canon PowerShot SX740 HS
Betyg och recensioner

Relaterade produkter

* Vid Bluetooth®-anslutning som alltid är påslagen mellan en smart enhet och kameran krävs en första konfiguration med Canon Camera Connect-appen. Bluetooth®-anslutningens stabilitet beror på modellen på den smarta enheten och andra omgivningsförhållanden. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth® SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare. En kompatibel smart enhet måste ha Bluetooth® version 4 (eller senare) och iOS 8.4 (eller senare) eller Android 5.0 (eller senare). Den måste även ha den senaste versionen av Canon Camera Connect-appen installerad (finns i Apples App Store och i Google Play Store).