Därför ska du välja Canon-laserskrivarkassetter

En del saker är som gjorda för varandra. Canons toner är utformad att fungerar sömlöst med Canons skrivare för att du ska få en sådan snabb fixeringsprestanda hög kvalitet du förväntar dig. Canons tonerteknik garanterar kompromisslösa resultat. Använd Canons toner för snygg och varaktig utskriftskvalitet.

Fortsätt skriva ut med hög kvalitet

Med Canons egna allt-i-ett-kassetter får du överlägsen utskriftskvalitet. De innehåller alla viktiga utskriftselement med en begränsad livslängd, så när du byter ut din allt-i-ett-kassett blir din enhet så gott som ny.

Kvalitetsgaranti

Med originalkassetter från Canon kan du vara säker på att varje kassett ger utomordentliga prestanda. Påfyllda kassetter kanske inte skriver ut med samma standard som nya Canon-kassetter eftersom deras interna komponenter kan vara delvis eller helt uttjänta.

Tillverkning och sammanställning av tonerkassetter är en komplex procedur med flera hundra olika processer. Men Canon har utvecklat ett enda automatiserat produktionssystem som använder avancerad produktionsteknik för att skapa de högkvalitativa kassetter våra kunder förväntar sig.

Undvik fula linjer

Den fotokänsliga trumman är en av skrivarens känsligaste bildbehandlingskomponenter. Nya Canon-kassetter ser till att tonern inte ackumuleras på trumman och fixeringsvalsen. På så sätt slipper du fula linjer, suddiga partier eller grå bakgrund samt undviker du att skada skrivaren. Med originaltoner från Canon fungerar garanterat trumman som den ska, så att du får tydliga och skarpa dokument varje gång.

Renare arbetsyta

Canons exklusiva teknik för valsladdning ger garanterat ozonfria utsläpp. Den här rena tekniken är inte skadlig för människor eller miljö, och gör till och med kassetten kompaktare eftersom färre delar krävs. Dessutom är Canons toner och kassetter ofarliga. Det innebär att våra kassetter inte kräver någon specialbehandling eller -bearbetning.

Lätt att återvinna

Original kassetter kan återvinnas med hjälp av Canons program som garanterar att inget avfall hamnar på soptippen. Om du vill ha mer information om programmet, eller begära ett kostnadsfritt returformulär, kan du besöka vår sida för återvinning av kassetter.

Se upp för förfalskade kassetter

Förfalskade Canon-kassetter är förpackade så att de ska se ut som att de har tillverkats av Canon eller med Canons tillstånd. Det stämmer inte. Tillverkning och försäljning av förfalskade Canon-kassetter är olaglig. Canon samarbetar med tullen, polisen och myndigheter för handelsstandarder för att ta bort förfalskade Canon-kassetter från marknaden och att dra de ansvariga för tillverkningen och försäljningen inför rätta.

Utskriftskapaciteten i de förfalskade kassetterna som Canon har tagit fram och testat sträcker sig från 28 till 69 % av Canons egna kassetter.

Original tonerkassetter gör skillnad

Allion Co., Ltd., en extern kontrollbyrå, genomförde tester för att avgöra skillnaden i kvalitet mellan Canons tonerkassetter och tredjepartskassetter. Rapporten bekräftar fördelarna med original Canon-kassetter.

Hur du känner igen äkta tonerkassetter

När du köper en Canon-kassett ska du alltid hålla utkik efter hologrammet, med sin teknik för färgbyte, och Canons logotyp "Genuine" på kartongen. Då kan du vara säker på att få bästa möjliga utskriftskvalitet med din skrivare, fax eller multifunktionella enhet från Canon. Frasen "för användning i Canon-produkter" betyder inte att det är en originalkassett från Canon.


Hitta information om Canons EF-, MS- och S-toner och läs mer om Canons oljefria fixeringsteknik och AIRSHEL-förpackning.

Varför ska du välja Canons oljefria fixeringsteknik?

Utskrifter utan glans

Skriv på utskrifter utan problem

Professionella utskrifter

Med Canons oljefria fixeringsteknik får du utomordentligt skarpa, flimmerfria färgutskrifter tack vare vår speciella oljefria fixeringsteknik. Till skillnad från traditionella fixeringsvalsar behövs ingen olja – vilket tar bort glansen som produceras med många färgskrivare.

Oljefri fixering fungerar i kombination med vår S-toner för att ge perfekta färgutskrifter. S-toner består av sfäriska partiklar, med enhetlig storlek, med vax i sin kärna. Det ger jämna och skarpa bilder med minskad glans som är snälla mot ögonen. Du kan till och med skriva på den utskrivna sidan utan problem.

Varför ska du välja kassetter med skyddande AIRSHELL-luftkuddar?

Extra skydd minskar risken för skador

Mindre avfall tack vare mindre kartonger

Luftkuddarna kan användas vid återvinning

Vissa kassetter från Canon ligger förpackade i skyddande AIRSHELL-luftkuddar som har valts ut av Canon för ökat skydd. De banbrytande förpackningarna är både effektiva och miljövänliga och tilldelades en prestigefylld utmärkelse i WorldStar Award år 2004 av WPO (World Packaging Organisation) för design och innovation.

AIRSHELL-luftkuddarna gör att det går att använda betydligt mindre kartonger. På så sätt minskas koldioxidutsläppen med cirka 20 % vid försändning av kassetterna, jämfört med traditionella förpackningsmetoder. Du kan även använda AIRSHELL-förpackningar när du skickar tillbaka den förbrukade kassetten till oss, vilket innebär ännu fler miljömässiga fördelar.

Kapacitet för antal sidor

När du väljer ut en kassett tittar du på pris, funktioner, prestanda, kvalitet och tillförlitlighet. Naturligtvis är det lika viktigt vilken utskriftskostnad per sida som olika modeller ger. Via kapacitet för antal sidor får du ett exakt mått på hur många sidor en tonerkassett räcker till.

Kapaciteten i många av Canons allt-i-ett-tonerkassetter har uppmätts enligt strikta ISO-standardregler (International Organization for Standardization) för enheter för svartvita utskrifter. Standarden ISO 19752 beskriver metoden för att fastställa toneråtgång för svartvita elektrofotografiska skrivare och multifunktionsenheter som innehåller skrivarkomponenter. 

Sidkapaciteten för sådana kassetter mäts under strikt fastställda förhållanden. Testarket som visas här har varit standard för mätningarna av våra svartvita tonerkassetter sedan 2002. Med Canons originaltonerkassetter kan du vara säker på att din kassett ger det antal utskrifter som utlovats av Canon.