Canon TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45mm f/2.8

TS-E 45 mm f/2,8 är ett TS-objektiv (Tilt and Shift) med en bildvinkel liknande den hos 50 mm standardobjektiv. TS-mekanismerna för lutning och förskjutning ger fullständig kontroll över skärpedjup och perspektiv.

TS-E 45mm f2.8

Fördelar

  • 45 mm TS-objektiv (Tilt and Shift)
  • Naturligt perspektiv med bildkontroll
  • ± 8° lutning och ±11 mm förskjutning
  • System för bakre fokus
  • Icke-roterande främre lins

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon TS-E 45mm f/2.8

Naturligt perspektiv med rörelser


Standardbrännviddsobjektiv med lutning och förskjutning. Ett flytande optiskt system och mekanism för bakre fokus gör att bilderna blir skarpa från 0,4 m till oändligt. Brännvidden på 45 mm lämpar sig utmärkt för att skapa naturliga perspektiv.

Brett rörelseregister


TS-E 45 mm f/2,8 är ett oerhört flexibelt objektiv som gör det möjligt för fotografen att ta kontroll över skärpedjup och perspektiv med ±8° lutning, ±11 mm förskjutning och ±90° rotation. TS-mekanismen har även lås som motverkar oönskade rörelser.

Super Spectra-beläggning


Super Spectra-beläggningen ger korrekt färgbalans och förbättrar kontraster. De minskar även slöjor och reflexer – ett vanligt problem som orsakas av att ljus reflekteras av kamerans sensor.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon TS-E 45mm f/2.8, dess funktioner och vad den kan göra.

Exempelgalleri

Visa galleri

Related Products

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.