GÖR DEN DIGITALA TRANSFORMATIONSRESAN MED IMAGERUNNER ADVANCE DX

Stockholm 2020-02-04: Arbetsplatserna är under ständig förändring. Med mobilt arbete och distansarbete kan medarbetarna jobba varsomhelst och närsomhelst. Smidighet när det gäller informationshantering är alltså av stor vikt. Vår portfölj utvecklas utöver rena utskrifts- och scanningstekniker för att skapa anpassningsbara nav för digital transformation – vi presenterar här den nya imageRUNNER ADVANCE DX serien. Våra nya enheter hjälper er att smidigt integrera utskrifter och digitalt material, höja produktiviteten och frigöra värdefulla IT-resurser – oavsett var ni befinner er på den digitala transformationsresan.

Förändrar produktiviteten


Moderna verksamheter är dynamiska och det krävs rätt teknik för att hänga med. Med serien imageRUNNER ADVANCE DX blir det enklare än någonsin att digitalisera, arkivera och hitta dokument. Vår förbättrade dubbelsidiga höghastighetsscanning strömlinjeformar dokumentarbetsflödet i hela dess livscykel. Dessutom försvinner onödig administration eftersom informationen inhämtas korrekt, säkert och dessutom marknadsledande, rent tidsmässigt. Allt extraarbete med att namnge, spara, logga in tredje part och spara satsvis är nu automatiserat. Inga långsamma arbetsflöden längre – istället högre produktivitet!


”Nu pratar vi inte längre om en isolerad enhet på kontorsgolvet. Våra enheter skapar istället en intelligent hubb, helt integrerad med verksamhetens befintliga infrastruktur”, säger Erik Strandskog, produktchef för Document Solutions på Canon Svenska. ”imageRUNNER ADVANCE DX är svaret på marknadens krav och serien är designad för att förstärka effektiviteten på den moderna arbetsplatsen – men också för att säkra affärskritiska dokument och viktig information.”


Flexibel molnintegrering


Är molnet något nytt? Eller har ni redan lösningar på plats? imageRUNNER ADVANCE DX-serien står till tjänst, oavsett installation. Den tätare integreringen mellan vår program- och maskinvara gör det enklare att nå våra molnbaserade lösningar för innehåll och utmatningshantering. uniFLOW Online Express finns nu inbyggt och färdigt att använda i enheten, så att behoven kan tas omhand precis när så behövs. Ni kan till exempel uppgradera till uniFLOW Online för att kunna använda fler molnanslutningar för avancerad scanning och få åtkomst till ytterligare säkerhets- och rapportfunktioner.


Använder ni en annan programplattform? imageRUNNER ADVANCE DX-serien är kompatibel med många tredjeparts molnplattformar, inklusive PaperCut, Kofax och numera också Concur.


”Vi vet att dagens anställda är mobila. Därför har vi tagit fram en serie enheter som uppfyller våra kunders behov av molnanslutning och effektivt samarbete”, säger Strandskog. ”Serien imageRUNNER ADVANCE DX är en mästare vad gäller effektivt samarbete mellan distansteam, och den ger dem tillgång till information och processer oavsett var någonstans de befinner sig.”


En digitaliseringspartner


Vår teknik utvecklas, precis som våra kunder. imageRUNNER ADVANCE DX är kulmen på åratals innovation och sammanför framsteg inom produktivitet, samarbete, cyberåterhämtning, effektivitet och tillförlitlighet i en enda omvandlande serie. Den här pågående investeringen för att fullända vår teknik har resulterat i att branschanalytikern Keypoint Intelligence har tilldelat oss utmärkelsen BLI 2020 för ’Copier MFP Line of the Year’ för imageRUNNER ADVANCE1.


”Företagen använder inte bara papper längre. Därför är våra enheter inte heller bara skrivare. Vår teknik är skalbar och utformad som hjälp att hantera informationen i en digital värld – oavsett om det gäller en bank eller återförsäljare, små/medelstora företag eller ett större bolag”, sammanfattar Strandskog.


Viktiga egenskaper


  • Automatisk dokumentmatare (ADF) med 270 sidor/minut för dubbelsidiga A4-ark i en enda körning (marknadsledande hastighet)
  • Nytt smutsavvisande glas (endast tillgängligt från Canon)
  • ADF med ergonomisk design
  • uniFLOW Online Express inbyggt som standard för molnanslutning
  • uniFLOW Online, ett program för utmatningshantering, kan nu användas direkt från enheten – via abonnemang – för enklare anpassning och införande
  • Ännu mer tystgående scanning, något som gör imageRUNNER ADVANCE DX till en ledande lösning för kontorsmiljöer