Ta med kontoret överallt med Canon PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri

Canon Europe meddelar idag lanseringen av Canon PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med uppladdningsbart batteri – två kraftfulla, portabla och robusta skrivare som ger kvalitet i toppklass och mångsidigt användande. Båda modellerna har trådlös uppkoppling via WiFi på 2.4GHz och 5GHz Wi-Fi och kontroll via smartphone.

Kompakta och uppkopplade portabla skrivare för professionellt resultat i farten


 


Med bekvämlighet och kvalitet i åtanke har Canon PIXMA TR150 utrustats med en 1.44” mono OLED-skärm för enkel navigering, laddning via USB och möjlighet att använda färdiga mallar. Det förbättrade batteriet och utökat antal utskrifter säkerställer ett professionellt resultat överallt.


Res lätt med en portabel skrivare


Canon PIXMA TR150 med batteri är robust och portabel och ger resande möjlighet att ha med sig kontoret överallt. Uppladdningen sker smidigt och snabbt, antingen via strömkabel eller via USB för användning i bilen, laptop eller powerbank.


Designen är tålig och praktisk och har alla uttag samlade på ena sidan. Här finns även möjlighet att låsa skrivaren via ett anti-theft fäste för vajerlås1.


Utvidgad effektivitet och användarvänlighet


PIXMA TR150 bygger vidare på Canons arv av lättanvända skrivare och har en 1.44” mono OLED högupplöst skärm som visar bläcknivåer och batterinivå (PIXMA TR150 med batteri) PIXMA TR150 kan lagra upp till fem anpassade mallar2 som kan skrivas ut direkt från skärmen, utan dator eller annan smart enhet samt skriver ut i en hastighet av 5,5 sidor/min i färg och 9 sidor/min i svart-vitt3.


PIXMA TR150 med batteri laddas snabbt (2 timmar och 20 minuter via strömkabel) och skriver ut upp till 330 sidor på en laddning4. Batteriet lossas och sätts fast enkelt utan behov av verktyg.


Smidiga trådlösa utskrifter


Trådlösa utskrifter görs enkelt via Canon PRINT appen , som är kompatibel med iOS och Android, alternativt via molntjänster som Google Drive och Evernote med PIXMA Cloud Link5. Smartphone Copy kan användas för att fotografera ett dokument och skicka direkt till skrivaren om man behöver en kopia. Utskrifter kan också göras via Mopria6 för Android, AirPrint7 för iOS eller Windows 10 Mobile utan att man behöver ladda ned ytterligare appar.


Användare utan router kan enkelt klicka på Wireless Connect- knappen för en 1-till-1 koppling via skrivaren och smart enhet. PIXMA TR150 stödjer både 2.4GHz och 5GHz Wi-Fi nät, perfekt för stabila, avbrottsfria utskrifter.


Högkvalitativa utskrifter av affärsdokument


Hybrid bläck systemet ger snabba högkvalitativa textdokument, grafik eller presentationer i farten. Systemet är utrustat med en patron med pigmenterat svart bläck för skarp text och en kombinerad färgbaserad patron (cyan, magenta, gul och svart) Allt för att kunna ge fantastiska färgstarka foton med upp till 100 års hållbarhet i album8. När nivån för det svarta pigmenterade bläcket blir lågt så inträder en sparfunktion för svart bläck där användandet av svart bläck minskar så att man inte riskerar oplanerade avbrott.


Med kapacitet att skriva ut kantfria A4 utskrifter och med en frontmatning med kapacitet på 50 ark vanligt papper så är denna modell utmärkt för pop-up butiker med behov av att kunna skriva ut marknads- och säljmaterial via endast en knapptryckning.


Canon PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri kommer att säljas från maj 2020.


Rekommenderat pris inkl. moms:
PIXMA TR 150, 2878 kr
PIXMA TR 150 med batteri, 3520krTekniska specifikationer: 


PIXMA TR150 (pdf)
PIXMA TR150 m batteri (pdf)