CANON INTRODUCERAR NYTT STÖD SOM FRIGÖR RESURSER OCH VÄRDEFULL TID

Stockholm 2020-09-01: Canon presenterar uppdateringar för både maskin- och programvara som hjälper företag att anpassa sig till den pågående utvecklingen av medarbetarnas olika arbetsmiljöer. De senaste förbättringarna gäller uniFLOW Online och imageRUNNER ADVANCE som nu stöder effektiva och produktiva arbetssätt, oavsett var och hur arbetsplatsen är inrättad.

Produktiva arbetsflöden, oavsett var ni jobbar


uniFLOW Online, Canons molnbaserade lösning för dokumenthantering, har nu uppdaterats för att stödja produktiva arbetsflöden, oavsett var man arbetar. Nya uniFLOW Online 2020.2 passar perfekt för inköps-, HR-, ekonomi- eller andra avdelningar som vill effektivisera arbetsflödet på ett enklare sätt via molnet och bygga in mer automatisering i sina processer. Resultatet blir minskad administrativ börda för personalen och färre misstag. Värdefull tid och resurser frigörs. 


Programmets senaste version, som finns i imageRUNNER ADVANCE-portföljen, erbjuder nu arkiveringshjälp och kan automatiskt identifiera och arkivera scannade dokument. Detaljerna i det som scannas – till exempel dokumenttyp eller företag – extraheras vid digitaliseringstillfället och namnges och sparas i korrekt molntjänst. Vid inscanning av dokument kan programvaran också lära sig känna igen vanliga affärsdokument, något som ger snabbare automatisk arkivering vid nästa tillfälle.


Nya A4-modeller stöder föränderliga arbetsplatser


Canon bygger vidare på den framgångsrika digitala transformationsresan inom A3-serien och kan nu också presentera den uppgraderade imageRUNNER ADVANCE DX-portföljen med lanseringen av A4-modeller – imageRUNNER ADVANCE DX C477-serien, C257/C357-serien samt 716/617/527-serien*.  De nya enheterna fortsätter att leverera seriens förbättrade användarupplevelse med ny scanningsteknik, som ger förbättrad digital transformation – oavsett var på resan ni befinner er och oavsett hur arbetsplatsen är utformad.


UFP – Unified Firmware Platform – fortsätter innovationsresan


Hela imageRUNNER ADVANCE DX-serien har nu uppdaterats och levererar de senaste säkerhets- och anslutningstjänsterna, liksom kompatibilitet med Microsofts Universal Print. UFP ligger till grund för Canons alla imageRUNNER ADVANCE DX-enheter och kan uppgraderas regelbundet i enlighet med Canons teknik, både för nya och befintliga kunder och efter marknadens behov.


Erik Strandskog, Produktchef för B2B Document Solutions på Canon i Sverige, uttrycker det så här: ”Redan innan de senaste globala händelserna kände företagen redan pressen på att påskynda sin digitala transformation för att fortsätta vara konkurrenskraftiga. Nu när fokus har flyttats till att bygga upp bättre organisationskapacitet har det blivit absolut nödvändigt att använda effektiva, anslutna verktyg, oavsett var teamen sitter och arbetar.”


”Att få det vardagliga arbetet att flyta på är något vi prioriterar. Därför uppdaterar vi regelbundet både vår programvara uniFLOW Online och vår Unified Firmware Platform, som ger kunderna de senaste innovationerna för att hantera och säkra sin företagsinformation och dessutom reducera onödig infrastruktur och tidsödande administration. Det är också därför vi har ett nära samarbete med organisationer som McAfee och Microsoft, för att säkerställa friktionsfri integrering för den teknik som våra kunder använder dagligdags.”  


”Och det är våra multifunktionsskrivare som ligger till grund för den integreringen. Hela vår portfölj är i själva verket utformad för att stödja ett digitalt styrt tillvägagångssätt, oavsett var någonstans ni befinner er på er digitaliseringsresa och oavsett hur arbetsplatsen är utformad. Vår innovativa teknik hjälper er att hålla arbetsstyrkan uppkopplad och stöder informationsflöden för hela er verksamhet – från en mindre enhet för hemmaskrivbordet till de enheter ni använder på kontorsgolvet, från i-SENSYS X till imageRUNNER ADVANCE DX.”*imageRUNNER ADVANCE DX C477- och imageRUNNER ADVANCE DX C257/C357-serierna kommer att finnas tillgängliga från 1 september 2020
Serien imageRUNNER ADVANCE DX 717/617/527 blir tillgänglig från 1 oktober 2020