Canon Lanserar Ny A4-Bordsscanner – Perfekt för Moderna Arbetsplatser

Stockholm 2023-10-10: Canon lanserar imageFORMULA DR-S250N, en kompakt bordsscanner som är pålitlig, säker och produktiv för moderna, arbetsintensiva miljöer. Med DR-S250N går det snabbt och enkelt att scanna och dela dokument från många olika enheter – för alla behov på en flexibel arbetsplats.

DR-S250N
DR-S250N Paper tray

För de flesta organisationer är scanning en viktig del av det dagliga arbetet. Den nya A4-bordsscannern uppfyller kraven på förbättrat samarbete mellan flera arbetsplatser, underlättar snabb fildelning och får fart på tunga dokumentarbetsflöden.

Flexibel och smidig anslutning

imageFORMULA DR-S250N har en användarvänlig och okomplicerad metod för dokumentdelning med flexibla alternativ för anslutning. Användarna kan enkelt ansluta via LAN-miljöer (Local Area Network) eller direkt via USB. Enheten är utrustad med kraftfulla funktioner för webbscanning och behöver inga långa inställningstider som installationer av drivrutiner eller programvara kan orsaka. Förseningar i arbetsflödet reduceras.

Den är enkel att starta. Via sina mobila enheter scannar användarna bara QR-koden som visas på scannern. Då ansluts den direkt till sin webbläsarbaserade applikation, CaptureOnTouch LITE Web. imageFORMULA DR-S250N är också kompatibel med många olika enheter, inklusive surfplattor, persondatorer, MacBooks och Chromebooks – flexibelt och bekvämt för alla som vill ha kraftfulla scanningsmöjligheter på kontoret eller i en delad samarbetsmiljö.

Den har även en funktion för direktscanning, så att användarna kan ställa in rutinscanning av arbetsflöden direkt, utan behov av PC eller något annat scanningsprogram. Med bara en knapptryckning kan alla i arbetsstyrkan scanna dokument direkt till e-post, delade mappar och samarbetsplattformar som Teams eller Slack.

Paketerad produktivitet och kvalitet

Trots sin höga produktivitet kompromissar imageFORMULA-scannern inte med kvaliteten. Här erbjuds användarna marknadsledande bildbehandlingskapacitet som levererar högkvalitativa scanningsresultat. CIS (Contact Image Sensors) ger användarna fördelar som skarpare bilder, mindre distorsion och förbättrad läsbarhet av text.

Samtidigt som man scannar ett dokument kan OCR (Optical Character Recognition) användas för att skapa redigerbara och sökbara filer, för effektivt samarbete och dokumentdelning inom hela arbetsstyrkan. Scannern klarar av en stor mängd kontorsuppgifter och är kompatibel med ett brett urval dokumenttyper, inklusive dokument i Legal-format, kvitton, visitkort och pass.

Underlättar dokumentsäkerheten

När verksamheter, oavsett storlek, fingranskar sin IT-säkerhet får IT-cheferna en större förståelse för den egna organisationens yttre försvarsverk och var det finns potentiellt svaga punkter. imageFORMULA DR-S250N stärker säkerheten i själva nätverket genom att säkerställa att scannade dokument inte finns kvar i scannern. Detta minimerar riskerna med konfidentiella dataläckor, oavsett hur många personer som delar på enheten.

IT-teamen kan dessutom enkelt hantera användarna, ange begränsningar och anpassa scanningsinställningar efter användarönskemål via Active Directory eller LDAP-adressen (Lightweight Directory Access Protocol), något som säkerställer rigorös dokumentsäkerhet.

Designad med hållbarhet i åtanke

imageFORMULA DR-S250N är framtagen med hållbarhet i åtanke – förnybar solenergi har använts vid produktionen och förpackningen kan återanvändas och är biologiskt nedbrytbar. Återvunnen plast används också för att bygga enheten och de hållbara komponenterna har designats för att hålla längre. Med sin låga vikt på 3,4 kg minimerar scannern dessutom den miljöinverkan som associeras med transport.

Mer information finns på: www.canon.se/business/products/scanners/document-scanners/imageformula-dr-s250n/

Ytterligare information