Canon utökar kontorsportföljen med nya i-sensys och i-sensys x-modeller

Stockholm 2024-01-22: Canon meddelar att de breddar sin portfölj genom att lansera uppgraderade versioner av sina bästsäljande skrivare i-SENSYS och i-SENSYS X – ett tillskott på sex nya A4-enheter.

iSENSYS-Jan-24-Launch-Main-Asset

Den utökade serien har beprövad tillförlitlighet, enkelt underhåll och använder avancerad teknik från marknadens bredaste portfölj av maskinvara, programvara och lösningar. De nya i-SENSYS- och i-SENSYS X-skrivarna ger fler fördelar för moderna företag genom många olika förbättrade funktioner – till exempel snabbare scanningshastigheter, lägre strömförbrukning, mer lättanvända gränssnitt och förstärkta säkerhetsfunktioner.

Den uppdaterade serien i-SENSYS X har dessutom funktioner för hantering av dokument och information och är kompatibel med Canons prisbelönta tjänst uniFLOW Online – en avancerad, säker utskrifts- och scanningslösning, där organisationer kan hantera hela sin utskriftsmiljö via molnet.

De nya enheterna förstärker den maskinvaruportfölj som är själva kärnan i Canons tjänster för digital omvandling. Ekosystemet ger kunderna möjlighet att ta klivet upp till nästa nivå i deras digitala transformationsstrategi.

Byggda med hållbarhet i åtanke

Serien i-SENSYS och i-SENSYS X utgör en del av Canons prisbelönta A4-lasersortiment, nyligen uppmärksammat av Keypoint Intelligence som Most Energy Efficient Laser A4 Brand, 2023-2025.1 Utmärkelsen bygger på den uppdaterade seriens lägre TEC värde (Typical Electricity Consumption) jämfört med tidigare modeller, med upp till 0,39 kWh, och möjligheten att lägga på toner vid lägre temperaturer för att minska strömförbrukningen ännu mer.

Förstklassiga säkerhetsfunktioner

i-SENSYS- och i-SENSYS X-modellerna har nu också utrustats med förbättrade säkerhetsmöjligheter för att säkerställa konfidentiell informationsbearbetning. För att förstärka dokumentsäkerheten har den senaste firmware-versionen förinstallerats i de nya enheterna. Framtida firmware-uppdateringar kommer att bli tillgängliga för automatisk hämtning, något som förbättrar organisationernas försvar mot potentiella säkerhetshot.

Topprestanda och bestående kvalitet

Med användarvänliga displayinställningar och exceptionell utskriftskvalitet är de nya i-SENSYS- och i-SENSYS X-enheterna perfekta för arbetsintensiva miljöer. Organisationer kan också dra nytta av fördelar med uppvärmningstiden, som i genomsnitt går på mindre än fyra sekunder, och av scanningshastigheterna som ligger på upp till190 sidor per minut. Scanningsprestandan är en annan höjdpunkt – med en förbättrad dokumentinläsningstid på 30 % jämfört med tidigare modeller.

Marc Bory, Vice President, Head of DP&S Marketing and Innovation på Canon Europe: ”Dagens moderna företag måste vara smarta. De måste vara skyddade och effektiva och noga undersöka hur de kan förbättra sina egna hållbarhetsinsatser. ”

”Den här nya serien passar perfekt in i vår omfattande portfölj och erbjuder våra kunder enheter som är marknadsledande och energieffektiva. Med högpresterande hastigheter, starka säkerhetsbetyg och förstklassig kvalitet ger i-SENSYS- och i-SENSYS X-modellerna företagen möjligheter att jobba smartare.”

Mer information finns på: https://www.canon.se/business/products/office-printers/multifunction/colour/

https://www.canon.se/business/products/office-printers/single-function/colour/

Anm. till utgivare:

De nya modellerna i Canons serie i-SENSYS:

i-SENSYS MF842Cdw
i-SENSYS LBP732Cdw

De nya modellerna i Canons serie i-SENSYS X:

i-SENSYS X C1538iF II
i-SENSYS X C1533iF II
i-SENSYS X C1538P II
i-SENSYS X C1533P II

Om Keypoint Intelligence

I mer än 60 år har klienter i den digitala bildhanteringsbranschen förlitat sig på Keypoint Intelligence för oberoende praktiska tester, labbdata och omfattande marknadsundersökningar för att nå framgång med sina produkter och försäljningar. Med decenniers analyserfarenhet anses Keypoint Intelligence som branschens mest pålitliga resurs för förutsättningslös information, analyser och utmärkelser. Klienterna har utnyttjat den här uppdragskritiska kunskapen för strategiskt beslutsfattande, dagligt säljbeteende och framgångsrik driftshantering för att förbättra affärsmålen och höja slutresultaten. Med fokuspunkt på klienterna fortsätter Keypoint Intelligence att utvecklas när branschen förändras genom att utöka sina erbjudanden och uppdateringsmetoder, ha djup förståelse och service för tillverkare, kanaler och deras kunders transformation i den digitala utskrifts- och bildbehandlingssektorn.

Om BLI Energy Efficiency Awards

Keypoint Intelligence har utfört energitester under mer än ett decennium och skapat den unika och säregna utmärkelsen Buyers Lab Most Energy Efficient Brand Award from Keypoint Intelligence. Testdata utvärderas av labbpersonal för att fastställa prestanda och de använder en verklig matris baserad på faktorer som färg/svartvitt och enkel-/dubbelsidigt liksom på olika lägen utan utskrift.