Genuine Canon Consumables Hero

Äkta Canon-förbrukningsartiklar

Bläck med bättre utformning

Canons originalbläck är utformat för att fungera i perfekt harmoni med din Canon-skrivare och säkerställa enhetlig hög kvalitet, tillförlitlighet och utmärkt värde vid varje utskrift.

Behöver du hjälp med att hitta bläck?

Hitta det bästa bläcket, tonern eller papperet till din Canon-skrivare.

Läs mer

Need help finding ink?

Originalbläck från Canon

Köp originalbläck

Print More

Skriv ut mer

Ger i genomsnitt 35 % fler utskrifter av hög kvalitet än falska bläckpatroner*

More reliable prints

Mer tillförlitliga utskrifter

100 % tillförlitlighet, så att du kan skriva ut utan stress, då de inte spricker, läcker eller går sönder*

More consistent prints

Mer enhetliga utskrifter

Utskrifter med enhetlig kvalitet 100 % av tiden, inga konstiga linjer eller streck på utskrifterna*

Skriv ut mer


Canons originalbläck ger i genomsnitt 35 % fler utskrifter av hög kvalitet än falska bläckpatroner*. Du behöver inte byta ut bläckpatronerna lika ofta och får utmärkt valuta för pengarna.

Print More

Mer tillförlitliga utskrifter

Canons originalbläck är 100 % tillförlitligt, så att du kan skriva ut tryggt*. Bläckpatronerna går inte sönder, läcker eller försämras och ser till att din skrivare skyddas mot inre skador.

More reliable prints

Mer enhetliga utskrifter

Canons originalbläck ger enhetlig kvalitet 100 % av gångerna*. Utskrifterna blir kristallklara med djupa färger och inga konstiga linjer eller ränder när du skriver ut.

More Consistent prints

Hur känner jag igen originalbläck?

Titta efter hologrammet. Ett unikt färgskiftande Canon-hologram finns på förpackningen till alla Canons originalbläckpatroner. Hologrammet visas i regnbågsskimrande guldfärg när det ses framifrån och regnbågsskimrande mörkgrön färg när det vinklas horisontellt.

Papperförpackning för bläckpatroner

Falska hologram ändrar inte färg eller ändrar bara lite när det ses ur olika vinklar. De visas ofta på förpackningarna med fel färg, storlek eller på ett ovårdat sätt och kan även verkar vara skadade eller suddiga.

Paper ink packaging

Plastförpackning för bläckpatroner

Den europeiska bläckpatronsförpackningen av plast eller blisterförpackningar har eventuellt inte det unika hologrammet. Så håll utkik efter Canons logotyper som är suddiga eller i fel färg, teckensnitt eller storlek för att upptäcka förfalskade produkter. Förpackningen kan även ha stavfel eller se ut att ha återförslutits, återanvänts eller manipulerats.

Plastic ink packaging

*Baserat på en undersökning av 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab på uppdrag av Canon för att jämföra Canon-bläckkassetter med en uppsättning bläckkassetter från tredje part.

Läs hela testrapporten från Buyers Lab om fördelarna med Canons originalbläck (endast tillgänglig på engelska)

Du kanske även är intresserad av

*Baserat på en undersökning av 2018 Keypoint Intelligence - Buyers Lab på uppdrag av Canon för att jämföra Canon-bläckkassetter med en uppsättning bläckkassetter från tredje part.