PROGRAMVARA

Programvara för professionell utskrift och layout

Använd din skrivare i Canon imagePROGRAF PRO-serien med Professional Print & Layout för exceptionella prestanda, färg, detaljrikedom och toner. Med avancerade utskriftsalternativ kan du snabbt skriva ut enligt dina exakta specifikationer och visa upp ditt arbete på högsta nivå.

Hämta den senaste versionen

Image

Installation

Professional Print & Layout finns för både Windows och Mac (iOS) och läggs automatiskt till i kompatibla fotoprogram under programvaruinstallationen. Print Studio Pro kan installeras på samma gång så att du kan välja programvara efter vad du behöver.

HÄMTA

Kompatibla skrivare

Dra full nytta av Professional Print & Layout med följande professionella skrivare.

Starta Professionell Print & Layout

Kom igång genom att öppna din bild (eller flera bilder) i Adobe Photoshop, Photoshop Elements eller Lightroom Classic. Om du använder Digital Photo Professional från Canon väljer du bara bilderna i de mappar där de ligger. Det kan även öppnas som fristående programvara.

Huvudskärmens layout

Skriv ut snabbt med optimal kvalitetsnivå med det snabba, smidiga och exakta arbetsflödet i Professional Print & Layout. Det avancerade användargränssnittet har genomarbetade funktioner för enkel och effektiv utskriftsinställning så att du kan koncentrera dig på arbetet, och en enkel stegvis utskriftsprocedur som gör det enkelt för användaren.

Image

1. Ett fönster för utskriftsinställningarna

Få åtkomst till grundläggande inställningar som att välja skrivare, medietyp, layout för flera bilder, pappersformat och kvalitet, och visa detaljer genom att expandera de olika flikarna.

Image

2. Finjusterad layout

Välj kantfri utskrift eller beskär kantlinjer med numeriska värden eller skjutreglage.

Image

3. Färghantering

Välj ICC-profiler och återgivning för att få en bild som ger bästa möjliga matchning mellan skärm och utskrift.

Image

4. Skriv ut

Gör dig redo att skicka dina foton till utskrift genom att välja antal kopior.

Image

5. Snabbval

Lagra inställningar som du använder ofta för snabb utskrift eller ange dina specialanpassade val.

Ta fotoutskrift till en ny nivå

Behåll tonalitet, skärpa och korrekt färgåtergivning med den här tillförlitliga och dynamiska programvaran. Med inbyggd DPRAW för utskrift i äkta HD och en HDR-utskriftsfunktion för stark återgivning av högdagrar* är detta ett perfekt verktyg för att ge dina foton en extra dimension.

*Gäller endast Canon EOS-kameror.

Image

HDR-utskrift

Visa världen från din synvinkel med RAW-bilder. Med HDR-utskrift i Professional Print & Layout används det breda och dynamiska omfånget i RAW-bilder, vilket ger ett mer exakt uttryck och mer verklighetstrogna foton. Programvarans omfattande bildbearbetning fungerar bra med Adobe RGB för att skapa bilder som överträffar andra bildbehandlingsprogram.

Image

DPRAW

Ge dina foton djup och struktur med DPRAW-utskrift. Med fokusinformation från RAW-foton som sparats i DPRAW-format* kan Professional Print & Layout återställa skärpan för mer levande bilder och enastående uttryck. Pixlar med rätt fokus får högre upplösning medan pixlar utan rätt fokus inte får någon extra betoning. Detta ger en jämn ton utan det brus som vanligtvis uppstår med skärpefilter.

*Canon EOS 5DMKIV och Canon EOS R

Image

ICC-profil

Dra full nytta av imagePROGRAF PRO-seriens funktioner med Använd ICC-profil. Den förbättrade utformningen av skrivarprofilen och den lättanvända svartpunktskompensationen gör att färgåtergivningen kan förbättras ytterligare. Välj bara svartpunktskompensation för att justera bildens ton så att den mörkaste punkten i bildens ICC-profil överensstämmer med den mörkaste punkten i skrivarens ICC-profil.

Print Studio Pro

Canons Print Studio Pro-tilläggsprogram utgör den perfekta länken mellan din bild och den färdiga utskrivna produkten. Den här unika programvaran är särskilt utformad för Canons professionella skrivare och gör det enkelt att ge dina utskrifter en professionell touch.

Läs mer

Image

Du kanske även är intresserad av ...